Είναι γνωστό ότι το κλειδί για την επιτυχία μιας εταιρείας βρίσκεται στους ανθρώπους που την αποτελούν. Είναι, επίσης γνωστό, ότι οι εταιρείες αδυνατούν να καλύψουν τις κενές θέσεις εργασίας τους λόγω του ότι δεν διαθέτουν εξειδικευμένο τμήμα στελέχωσης αλλά και εμπειρία που απαιτείται. Ως εκ τούτου, η ομαλή λειτουργία των εταιρειών επηρεάζεται, καθώς μειώνεται η παραγωγικότητα, η δημιουργικότητα και η εργασιακή συμμετοχή των υπαλλήλων. Εμπιστευόμενοι, λοιπόν, μια εταιρεία εύρεσης εργασίας:

  • Εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο καθώς αναθέτετε σε αυτήν τη διαδικασία της συλλογής και αξιολόγησης βιογραφικών, της συνέντευξης, τον έλεγχο των συστάσεων, τη σύνταξη και τη δημοσίευση της αγγελίας για την θέση προς κάλυψη αλλά και την επικοινωνία με τους υποψηφίους και συλλογή των αιτήσεών τους.
  • Εξοικονομείτε χρήμα καθώς αποφεύγετε την προετοιμασία για τη σύνταξη μιας αγγελίας και τη διαφήμιση αυτής.
  • Επιλέγετε την εξειδικευμένη στελέχωση καθώς οι σύμβουλοι ανθρώπινου δυναμικού που χειρίζονται τις θέσεις εργασίας είναι  έμπειροι, εξειδικευμένοι στον τομέα τους και κατέχουν άριστη γνώση της αγοράς.
  • Έχετε άμεση πρόσβαση σε μια μεγάλη λίστα ταλαντούχων, εξειδικευμένων υποψηφίων, με πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες της εταιρείας σας.
  • Αξιοποιείτε τα κατάλληλα εργαλεία που είναι διαθέσιμα από τις εταιρείες HR, όπως τα τεστ δεξιοτήτων και  τις μεθόδους αξιολόγησης που συνάδουν με την κουλτούρα της εταιρείας σας). Αυτό  συμβάλλει στην επιλογή των  κατάλληλων ταλέντων, ικανών για να καλύψουν άριστα τις ανάγκες σας, πράγμα που θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την ανοδική πορεία της εταιρεία σας.  Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Randstad έχουν πρόσβαση στους καλύτερους υποψηφίους της ελληνικής αγοράς  και κάθε εβδομάδα προτείνουν τα προφίλ των υποψηφίων που ξεχώρισαν κατά τη διαδικασία της συνέντευξης.
  • Εξασφαλίζετε την απόλυτη εχεμύθεια κατά τη διαδικασία εύρεσης/ αντικατάστασης  προσωπικού.
  • Ελαχιστοποιείτε την περίπτωση λανθασμένης επιλογής υποψηφίου και επιταχύνετε η διαδικασία πρόσληψής του.

Αν είστε υποψήφιος , και είστε σε αναζήτηση εργασίας, το να απευθυνθείτε σε μια εταιρεία εύρεσης εργασίας έχει πολλά πλεονεκτήματα καθώς:

  • Είναι δωρεάν.
  • Έχει ένα μεγάλο δίκτυο επαφών με τις εταιρείες - πελάτες της με αποτέλεσμα να γνωρίζει καλά την αγορά εργασίας.
  • Έχει πρόσβαση σε θέσεις εργασίας που δεν γνωρίζετε.
  • Θα λάβετε feedback μετά το πέρας της συνέντευξης και θα λάβετε βοήθεια σχετικά με τη διαπραγμάτευση του μισθού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.
  • Ο σύμβουλος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας γιατί είδε το βιογραφικό σας σημείωμα στη βάση δεδομένων της εταιρείας όχι απαραίτητα για τη θέση εργασίας για την οποία έχετε κάνει αίτηση.

Η ανάθεση εύρεσης προσωπικού σε μια HR εταιρεία, συχνά συνοδεύεται και από την ανάθεση των υπηρεσιών μισθοδοσίας για το προσωπικό που στελέχωσε. Οι υπηρεσίες μισθοδοσίας μπορεί να περιλαμβάνουν τόσο τον υπολογισμό και την εκτέλεση της μισθοδοσίας, όσο και τον σχεδιασμό του κανονισμού εργασίας και τη διαχείριση εργασιακών, ασφαλιστικών και μισθολογικών θεμάτων. Η χρέωση της υπηρεσίας περιλαμβάνει τα εργοδοτικά κόστη αλλά και την αμοιβή της εταιρίας που συνίσταται σε ένα ποσοστό επί του εργοδοτικού κόστους (ανάλογο του εύρους των παρεχόμενων υπηρεσιών). Η εξωτερική ανάθεση των υπηρεσιών μισθοδοσίας έχει πολλαπλά οφέλη για μια εταιρεία, καθώς συμβάλλει:

  • Στον περιορισμό του κόστους της διαδικασίας αφού εξοικονομείτε χρήματα που διαφορετικά θα δαπανούσατε για εξοπλισμό, άδειες χρήσης λογισμικού και αναβαθμίσεις.
  • Στην εξοικονόμηση χρόνου.
  • Στη βελτίωση της κανονιστικής συμμόρφωσης που επιτρέπει στην επιχείρησή σας να ασχοληθεί με τη διαχείριση του ανθρώπινου κεφαλαίου.
  • Στην παροχή υποστήριξης καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του υπαλλήλου, από την ημερομηνία της ένταξης μέχρι την έξοδο.
  • Στην αποφυγή λαθών και παραλήψεων που μπορεί να οδηγήσουν σε πρόστιμα και επιπλέον έξοδα.
  • Στην ταχεία επίλυση των ζητημάτων των εργαζομένων.
  • Στην αύξηση της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας.
  • Στην αποφυγή παρακολούθησης των συνεχόμενων μεταβολών που μπορεί να προκύπτουν σε σχέση με την νομοθεσία και τις εργασιακές σχέσεις.
  • Στην δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης σε διαφορετικές απαιτήσεις που μπορεί να προκύψουν ανά διαστήματα, όπως υπερωρίες, επιδόματα και παροχές προς τους εργαζομένους χωρίς να χρειαστεί να εξοπλιστείτε με νέα τεχνολογία μισθοδοσίας.

Με περισσότερα από 16 χρόνια παρουσίας στην αγορά, η Randstad Hellas είναι η κορυφαία εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα, παρέχοντας άριστες υπηρεσίες στελέχωσης προσωπικού. Όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο επαφών με τις εταιρείες πελάτες της, έχει καλλιεργήσει την τεχνογνωσία και αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία για να σας βοηθήσει να καλύψετε τις HR ανάγκες σας σε όλα τα επίπεδα (μόνιμη και προσωρινή απασχόληση, υπηρεσίες επαγγελματικής επανατοποθέτησης - πρόγραμμα outplacement - καθώς και υπηρεσίες μισθοδοσίας - payroll outsourcing). Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Randstad Hellas έχουν πρόσβαση στους καλύτερους υποψηφίους της ελληνικής αγοράς με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να στελεχώσουν την εταιρεία σας με τους κατάλληλους υποψηφίους. Ενημερωθείτε τώρα για τις υπηρεσίες μας, βρείτε μαζί με τους συμβούλους μας την καλύτερη λύση για την εταιρεία σας και βοηθήστε την επιχείρησή σας να απογειωθεί.