για εργοδότες.

πραγματικός συνεργάτης

Βοηθάμε τους επαγγελματίες του HR να διαχειρίζονται την οργανωτική αλλαγή με αυτοπεποίθηση, ευκολία και καλύτερα αποτελέσματα. Η αφοσιωμένη ομάδα ειδικών του κλάδου μας μειώνει το φόρτο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από οργανωτικές αλλαγές με καινοτόμες, προσαρμοσμένες λύσεις που προσφέρουν ηρεμία και υψηλή απόδοση επένδυσης. Για να διασφαλίσουμε τη μελλοντική επιτυχία, παρέχουμε συμβουλές εξοικονόμησης κόστους και βέλτιστων πρακτικών.

διαφάνεια στα αποτελέσματα

Σχεδιασμένο για να ενδυναμώνει τους επαγγελματίες HR, η τεχνολογική πλατφόρμα μας προσφέρει παρακολούθηση και ανάλυση απόδοσης σε πραγματικό χρόνο, με κρυπτογράφηση σε επίπεδο τράπεζας, άμεσες γνώσεις σχετικά με τη γνώμη των συμμετεχόντων αποφοίτων του προγράμματος και τη δυνατότητα εύκολης κοινοποίησης δεδομένων και αναφορών με επιχειρηματικές μονάδες σε όλο τον κόσμο.

για εργαζόμενους.

καθοδήγηση σταδιοδρομίας

Οι career coaches της Randstad RiseSmart ταιριάζουν του συμμετέχοντες του προγράμματος στο επίπεδο, την ειδικότητα και τον κλάδο εργασίας. Η κατάλληλη αντιστοίχιση  συμμετέχοντα-coach διασφαλίζει ότι οι μεμονωμένοι εργαζόμενοι έχουν μεγαλύτερη προσβασιμότητα και 3 φορές περισσότερο coaching χρόνο.

προετοιμασία βιογραφικών & personal branding

Αντί να ζητάμε από τους αιτούντες εργασία να προετοιμάσουν το δικό τους υλικό μάρκετινγκ με μικρή υποστήριξη από branding experts, χρησιμοποιούμε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες επαγγελματιών συγγραφέων βιογραφικών στον κόσμο για να προετοιμάσουμε τα κατάλληλα βιογραφικά, προφίλ κοινωνικών μέσων και συνοδευτικές επιστολές για να προετοιμάσουμε τους υποψηφίους ταχύτερα.

προσαρμοσμένες αγγελίες

Ένας προσωπικός ανιχνευτής αγγελιών επιλέγει θέσεις εργασίας σχετικές με το προφίλ του, προσδιορίζει κατάλληλα event δικτύωσης και επαφές, δημιουργεί συνδέσεις με recruiters  βάσει ατομικών προτιμήσεων και κριτηρίων για να διατηρήσει τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα επικεντρωμένους στη διαδικασία συνέντευξης.

βραβευμένη τεχνολογία.

Οι καινοτόμες τεχνολογικές πλατφόρμες παρέχουν εξατομικευμένες και σχετικές ευκαιρίες εργασίας, προτάσεις δικτύωσης και τα εργαλεία και τους πόρους που χρειάζονται οι εργαζόμενοι για να ετοιμαστούν γρηγορότερα για την αγορά.

επικοινώνησε με έναν ειδικό.μάθε τι μπορούμε να κάνουμε για την επιχείρηση και τους εργαζόμενούς σου.

επικοινώνησε μαζί μας