γιατί να επιλέξεις την αναδιάταξη ανθρώπινου δυναμικού;

μείωση του κόστους.

  • Χαμηλότερο κόστος για τη διαδικασία επιλογής εξωτερικών υποψηφίων. 
  • Μείωση του χρόνου και των πόρων που δαπανώνται για κάθε νέα πρόσληψη.
  • Χαμηλότερο κόστος απόκρισης σε περιόδους μετασχηματισμού.

καθιέρωση κινητικότητας ταλέντων.

  • Μείωση του ποσοστού αποχώρησης των εργαζομένων.
  • Διατήρηση των θεσμικών γνώσεων.
  • Ενίσχυση της αφοσίωσης.

αναγνώριση προστιθέμενης αξίας.

  • Λάβε δεδομένα και αναλυτικά στοιχεία κατά περίπτωση.
  • Μείωσε το βάρος που πέφτει στις ομάδες HR. 
  • Ταίριαξε αποτελεσματικά τους εργαζόμενούς σου με τις ανοιχτές θέσεις.

οφέλη για τους εργοδότες

πραγματικός συνεργάτης.

Βοηθάμε τους επαγγελματίες του HR να πλοηγούνται στην οργανωσιακή αλλαγή με αυτοπεποίθηση, ευκολία και εξαιρετικά αποτελέσματα. Η αφοσιωμένη ομάδα ειδικών του κλάδου μας μειώνει το φόρτο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από μετασχηματισμούς εργατικού δυναμικού με καινοτόμες, προσαρμοσμένες λύσεις που προσφέρουν ηρεμία και υψηλή απόδοση επένδυσης. Για να διασφαλίσουμε τη μελλοντική σου επιτυχία, παρέχουμε συμβουλές εξοικονόμησης κόστους και συμβουλές για την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών.

παρακολούθησε τη δέσμευση και την επιτυχία.

Έχεις πρόσβαση σε αναφορές παρακολούθησης, καθώς και σημαντική ανάλυση δεδομένων για την προώθηση επιχειρηματικών αποφάσεων. Κατανόησε ποια τμήματα και επιχειρηματικές μονάδες αξιοποιούν με επιτυχία τα υπάρχοντα ταλέντα και ποιες ομάδες χρειάζονται περισσότερη ενθάρρυνση και καθοδήγηση για τη βελτίωση της κουλτούρας στο χώρο εργασίας.

οφέλη για τους εργαζομένους

δώσε στους εργαζομένους σου ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ειδική, αφοσιωμένη και εξατομικευμένη καθοδήγηση σε θέματα όπως η εσωτερική δικτύωση και η προετοιμασία συνέντευξης - σε συνδυασμό με ένα βιογραφικό σημείωμα, συνοδευτικές επιστολές και ψηφιακά προφίλ συνταγμένα από ειδικούς σε θέματα personal branding - δίνουν στους υπαλλήλους σου την καλύτερη πιθανότητα να ξεπεράσουν τον ανταγωνισμό και να διεκδικήσουν μια νέα επαγγελματική ευκαιρία στο εσωτερικό της εταιρείας σου.

βοήθησε τα ταλέντα σου να ανακαλύψουν τη δική τους σταδιοδρομία.

Η πρόσβαση σε επιλεγμένες θέσεις εργασίας, τις οποίες μπορείς να λάβεις στο κινητό ή τον υπολογιστή σου, εξασφαλίζει πλήρη διαφάνεια και μία ευκαιρία για τους εργαζομένους να επιδιώξουν νέους, σχετικούς ρόλους εντός της εταιρείας. Η πρόσβαση σε ένα online σύστημα διαχείρισης σταδιοδρομίας, σε εργαλεία σταδιοδρομίας, ενημερωμένο περιεχόμενο μετάβασης καριέρας και σε ζωντανές συνεδρίες, τους προετοιμάζει για κάθε πτυχή της αναζήτησης εργασίας εντός της εταιρείας.

μάθε τι μπορούμε να κάνουμε για την εταιρεία και τους υπαλλήλους σου.

επικοινώνησε μαζί μας