Έχετε αναρωτηθεί πώς λειτουργεί μία εταιρεία εύρεσης εργασίας και τι μπορεί να κάνει για εσάς; Στο νέο άρθρο μας, μπορείτε να διαβάσετε για τη δραστηριότητα της εταιρείας μας αλλά και τι θα κερδίσετε αν καταχωρήσετε το βιογραφικό σας στη βάση δεδομένων μας.

Πώς λειτουργεί η εταιρεία εύρεσης εργασίας;

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πρόσληψη προσωπικού εκ μέρους εταιρειών πελατών της. Χειρίζεται θέσεις εργασίας για ειδικότητες Πληροφορικής, Πωλήσεων, Χρηματοοικονομικών, Εξυπηρέτησης Πελατών, Διοικητικής Υποστήριξης καθώς και ειδικότητες στον κλάδο της Μηχανικής και άλλες. Για να κάνετε αίτηση στις διαθέσιμες αγγελίες εργασίας της Randstad, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας, καταχωρώντας τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας και το βιογραφικό σημείωμα σας.

Με τον τρόπο αυτό, αν είστε συνδεδεμένος/-η στο λογαριασμό σας, μπορείτε να κάνετε αίτηση σε μία θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει με το πάτημα ενός κουμπιού - κάνοντας, δηλαδή, κλικ στο apply now. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οι αιτήσεις γίνονται μόνο μέσω του προσωπικού σας προφίλ, για λόγους διαφάνειας και ίσης αξιολόγησης των βιογραφικών που λαμβάνουμε.

Μη ξεχνάτε ότι η Randstad τηρεί αυστηρή πολιτική εμπιστευτικότητας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, επομένως, η αίτησή σας παραμένει απόρρητη όπως και το βιογραφικό σας σημείωμα. Παράλληλα, οι σύμβουλοι μας πραγματοποιούν αναζητήσεις στη βάση δεδομένων, επομένως, αν υπάρχει κάποια θέση που να αντιστοιχεί στα προσόντα σας, επικοινωνούν οι ίδιοι μαζί σας. Φυσικά, σας προτείνουμε να κάνετε και οι ίδιοι αίτηση ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες αλλά και να δείξετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας. Οι σύμβουλοι μας επικοινωνούν με τους υποψηφίους, των οποίων το βιογραφικό ανταποκρίνεται στα προσόντα που απαιτεί η εκάστοτε θέση. Θέλετε συμβουλές για σύνταξη βιογραφικού; Κάντε κλικ εδώ.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω για την εταιρεία εύρεσης εργασίας Randstad;

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε προς τους υποψηφίους είναι δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποιο κόστος για τη δημιουργία του λογαριασμού σας ούτε επιβαρύνεστε όταν προσληφθείτε από την εταιρεία-πελάτη μας. Επίσης, η επικοινωνία γίνεται από τους συμβούλους μας μόλις βρεθεί κάποια θέση που να ανταποκρίνεται στο προφίλ σας, οπότε και σας καλούν για μία συνέντευξη. Κατά την επικοινωνία σας με τον αρμόδιο σύμβουλο, μπορείτε να ρωτήσετε συμβουλές για το βιογραφικό σας ή για την καριέρα σας. Για γενικότερες συμβουλές για την εύρεση εργασίας, μπορείτε να δείτε σχετικά άρθρα στο blog μας. Μπορείτε, ακόμα, να δείτε το σχετικό βίντεο που ετοιμάσαμε για τον τρόπο λειτουργίας μας: