Μόλις ολοκληρώσατε τη σύνταξη του βιογραφικού σας και πιστεύετε ότι κάνατε ό,τικαλύτερο μπορούσατε για το αποτέλεσμα, αφού συγκεντρώσατε πληροφορίες για το σωστό βιογραφικό και αφού στηρίξατε με τον καλύτερο τρόπο τα προσόντα σας; Μπράβο σας!

Πιστεύετε, όμως, ότι το βιογραφικό αυτό είναι κατάλληλο για να το στέλνετε σε κάθε θέση εργασίας χωρίς να κάνετε κάποια αλλαγή; Όσο πετυχημένο κι αν είναι το βιογραφικό που δημιουργήσατε, μην ξεχνάτε πως πρέπει να διαμορφώνεται ένα στοχευμένο βιογραφικό το οποίο θα εξειδικεύετε ανάλογα με την θέση εργασίας για την οποία το στέλνετε και κάποιες φορές, ακόμα και ανάλογα με τον εργοδότη.

Δε χρειάζεται να το γράφετε εκ νέου κάθε φορά, είναι, όμως, σημαντικό να το προσαρμόζετε στις ανάγκες της κάθε δουλειάς για να δείχνετε πώς συνδέονται οι γνώσεις, η προϋπηρεσία και οι δεξιότητες σας με την απόφασή σας να κάνετε αίτηση για την συγκεκριμένη θέση απασχόλησης, αλλά κυρίως με την καταλληλότητά σας ως υποψήφιος. Πρέπει να φαίνεται στοχευμένο στην θέση εργασίας για την οποία αιτείστε για να προκαλέσετε το ενδιαφέρον, αλλά και για να κάνετε το βιογραφικό πιο φιλικό στις αναζητήσεις που μπορεί να προκύψουν σε μια βάση δεδομένων.

Στο blog μας θα βρείτε περισσότερα άρθρα για το βιογραφικό, ενώ στην κατηγορία αναζήτηση εργασίας του randstad.gr μπορείτε να βρείτε όλες τις νέες θέσεις εργασίας που έχουν δημοσιευθεί.