Έχετε πρόσφατα αποφοιτήσει και βρίσκεστε στη διαδικασία που ψάχνετε για δουλειά; Μην αρνηθείτε ευκαιρίες για εργασία, ακόμα και αν δεν αντικατοπτρίζουν το ιεραρχικό επίπεδο στο οποίο θα θέλατε να εργαστείτε η τον κλάδο που θα θέλατε να ξεκινήσετε την καριέρα σας . Συχνό φαινόμενο είναι εργαζόμενοι να γνωρίζουν ανάπτυξη της καριέρας τους  καλύπτοντας αρχικά θέσεις εργασίας entry level.

Όσο και να πιστεύουμε ότι μία θέση εργασίας σε entry level δε μας προσφέρει τις ευκαιρίες για ανάπτυξη της καριέρας μας,  θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι σε αρκετές περιπτώσεις οι υποψήφιοι εργοδότες πριν δώσουν την ευκαιρία σε ένα στέλεχος να αναλάβει μία θέση ευθύνης δημιουργούν ένα πλάνο καριέρας για τα στελέχη τους το οποίο συνήθως ξεκινάει από τα πρώτα επίπεδα του οργανογράμματος.

Μεγάλο ποσοστό ευθύνης, στο κατά πόσο θα εξελιχθούμε στα επόμενα ιεραρχικά κλιμάκια και να αναπτύξουμε την καριέρα μας στο σημείο που φιλοδοξούμε, ξεκινώντας από μία θέση εργασίας , είμαστε εμείς οι ίδιοι με τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση, τη συνέπεια, τον ενθουσιασμό που θα δείξουμε κατά τη διάρκεια παραμονής μας στην εργασία καθώς και την ειλικρινή προσπάθεια για εκπλήρωση των εργασιακών μας καθηκόντων.

Στο www.randstad.gr θα βρείτε θέσεις εργασίας για τις οποίες μπορείτε να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας.