Η συνεργασία μου με τη Randstad ήταν κάτι περισσότερο από παραγωγική καθώς είχα την έμπρακτη υποστήριξη της συμβούλου της εταιρείας  στο δύσκολο έργο της ένταξης μου στην αγορά εργασίας.


Από την πρώτη στιγμή της διαδικασίας έγινε προσεκτική αναδρομή της επαγγελματικής και εκπαιδευτικής μου διαδρομής. Είχα την ευκαιρία να αναλύσω σε βάθος τα καθήκοντα που ανέλαβα σε κάθε στάδιο της επαγγελματικής μου καριέρας και τα επιτεύγματα μου.

Μου δόθηκε η ευκαιρία να φανερώσω και στοιχεία της προσωπικότητάς μου που δε θα μπορούσα να το είχα κάνει ακολουθώντας μία τυπική διαδικασία συμβατικής συνέντευξης.


Η υπομονή, η επιμονή και ο επαγγελματισμός της συμβούλου μου με κέρδισε και με βοήθησε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Η διαδικασία στη Randstad ξεχωρίζει για τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα καθώς είχα την ευκαιρία να δεχτώ συμβουλές για το βιογραφικό μου και να μοιραστώ τις προσδοκίες μου για τη μελλοντική επαγγελματική μου πορεία, γεγονός που συντέλεσε στο να βρεθεί ο ιδανικός εργοδότης για εμένα.


Συνολικά καταπληκτική εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος!

  

Παναγιώτα Τσαντίλη, Assistant Accountant σε πολυεθνική εταιρεία FMCG.