Μπορεί οι θέσεις απασχόλησης που δημιουργούνται και ανακοινώνονται στην αγορά εργασίας να είναι σε διαφορετικά επίπεδα τώρα από ότι παλιότερα, παρ’ όλα αυτά συνεχίζει να υπάρχουν σημαντικά και  αρκετή προσφορά, καθώς οι εργοδότες αναζητούν άτομα που θα αυξήσουν την αποτελεσματικότητα της εταιρίας τους .

Πολλοί, λοιπόν, είναι οι εργαζόμενοι που επιλέγουν να βρουν εργασία και να κάνουν καριέρα στην Ελλάδα, στο αντικείμενο και στον επαγγελματικό κλάδο που τους ενδιαφέρει περισσότερο. Για να συμβεί αυτό, θα χρειαστεί να προσπαθήσουν αρκετά, αλλά και με συστηματικό τρόπο.

Οι εργαζόμενοι θα πρέπει επίσης να ενημερώνονται σχετικά με τις εξελίξεις και τις τάσεις της αγοράς εργασίας, αλλά και τις ειδικότητες που ζητάνε οι μελλοντικοί εργοδότες έτσι ώστε να καταστρώνουν το πλάνο καριέρα τους βάση των συνθηκών και των απαιτήσεων της αγοράς.

Πέρα, λοιπόν, από τις πληροφορίες που μπορείτε να βρείτε στο blog μας για την εργασία και την καριέρα, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση εργασίας και να βρείτε τις νέες θέσεις εργασίας.

Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε από τις έρευνες Workmonitor οι οποίες καταγράφουν τις τάσεις και αλλαγές στην ελληνική αγορά εργασίας.