Θέλετε να αλλάξετε καριέρα, αλλά κάποιες αντιλήψεις σχετικά με το θέμα της αλλαγής καριέρας σας κρατούν πίσω; Διαβάστε παρακάτω κάποιες απόψεις που θα πρέπει να αγνοήσετε:

  1. Το χόμπι σας ή μία δραστηριότητα που αγαπάτε, δεν μπορεί να σας αποφέρει χρήματα. Αυτό δεν ισχύει. Οι άνθρωποι συχνά επιτυγχάνουν σε κάποιον τομέα επειδή κάνουν κάτι που αγαπούν και τους ευχαριστεί.
  2. Οι συνθήκες τις αγοράς εργασίας είναι διαφορετικές από περίοδο σε περίοδο. Αυτό δεν θα πρέπει να σας επηρεάσει. Η επιμονή, η οργάνωση και η θετική αντιμετώπιση πάντα φέρνουν αποτελέσματα. Η  εκπαίδευση είναι, επίσης, πολύ σημαντικός παράγοντας προκειμένου να είμαστε σε επαφή με τις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς.
  3. Η αλλαγή καριέρας ενέχει ρίσκο. Το να αφήνει κάποιος τη σιγουριά του παρελθόντος, είναι αλήθεια πως δημιουργεί ανασφάλεια. Η θετική όψη του νομίσματος, όμως, μπορεί να είναι πολύ πιο σημαντική. Το να αφήσει κάποιος πίσω του μία καριέρα που δεν τον γεμίζει και να κυνηγήσει το όνειρό του είναι κάτι που αξίζει τον κόπο.
  4. Υπάρχει μία μοναδική τέλεια δουλειά για τον καθένα. Αυτό δεν ισχύει και χαιρόμαστε πολύ για αυτό! Υπάρχουν περισσότερες θέσεις εργασίας από όσες μπορεί κανείς να φανταστεί, που θα του ταίριαζαν.

Αναζητήστε στο www.randstad.gr τις θέσεις εργασίας στη Randstad. Μπορεί κάποια να ταιριάζει στην εμπειρία σας και τις ικανότητες σας.