Οι θέσεις εργασίας που ανακοινώνουν οι εταιρίες σε sites εύρεσης εργασίας ενημερώνονται καθημερινά και αποτελούν την ελκυστικότερη πηγή ενημέρωσης για τους υποψήφιους. Θέσεις εργασίας ανακοινώνονται, επίσης, σε sites εταιριών που παρέχουν  υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού, όπως η Randstad.

Για να δείτε τις θέσεις εργασίας που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και να μην σπαταλάτε τον χρόνο σας, οι  μηχανές αναζήτησης εργασίας στο Internet έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε λέξεις-κλειδιά και να περιορίσετε τον όγκο των αποτελεσμάτων. Συνήθως κάποια λέξη-κλειδί όσον αφορά το αντικείμενο ενδιαφέροντός σας και η περιοχή που προτιμάτε, είναι αρκετά επαρκή κριτήρια για να λάβετε όσο το δυνατόν πιο σωστά αποτελέσματα σε σχέση με τις θέσεις εργασίας που θα στείλετε το βιογραφικό σας. Και αν δεν βρίσκετε κάποια θέση εργασίας που θα σας ενδιέφερε, μην απογοητεύεστε! Να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και να επισκέπτεστε όσα περισσότερα sites μπορείτε σε καθημερινή βάση.

Η Randstad Hellas έχει ηγετική θέση στις υπηρεσίες hr . Μέσα από το http://www.randstad.gr μπορείτε να καταχωρήσετε και να διαχειριστείτε το βιογραφικό σας ενώ αν κάποια θέση εργασίας σας ενδιαφέρει μπορείτε να κάνετε άμεσα αίτηση.