Καθώς στις μέρες μας η διαδικασία της εύρεσης εργασίας δεν είναι το ίδιο εύκολη με  παλιότερα, εάν ένας σύμβουλος ανθρώπινου δυναμικού επικοινωνήσει μαζί σας για μία τηλεφωνική συνέντευξη, είναι καλό να αδράξετε την ευκαιρία και να παρουσιάσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε συμβουλές προκειμένου να προετοιμαστείτε για μια ανάλογη περίσταση.

Δείξτε αυτοπεποίθηση. Επικοινωνούν μαζί σας  γιατί το προφίλ και το βιογραφικό σας πιθανόν ταιριάζει σε κάποια θέση εργασίας. Να έχετε σταθερή φωνή που δείχνει ενέργεια.

  • Δείξτε ενθουσιασμό για την προσφορά του. Ακόμα και αν δεν είναι η δουλειά των ονείρων σας, θα μπορούσε να είναι μια καλή επαγγελματική ευκαιρία. Και συγχρόνως, εάν σας γνωρίσει καλύτερα ο σύμβουλος ανθρώπινου δυναμικού, πιθανόν να έχει να σας προτείνει θέσεις εργασίας που θα σας αρέσουν περισσότερο.
  • Απαντάτε με ειλικρίνεια και διάθεση συνεργασίας. Να είστε ακριβείς και περιεκτικοί.
  • Ζητήστε πληροφορίες για τη δουλειά, αλλά μην το παρακάνετε. Πιθανόν σε αυτό το στάδιο, να μην επιτρέπεται να σας παρέχει πολλές λεπτομέρειες.
  • Θυμηθείτε να κρατήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας του συμβούλου που σας κάλεσε προκειμένου να μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί του εάν αυτό χρειαστεί.

Για να έρθετε σε επαφή με τους συμβούλους ανθρώπινου δυναμικού της Randstad καταχωρήστε το βιογραφικό σας και κάντε αίτηση στις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.