Η Randstad υιοθετεί καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία ως μέρος της στρατηγικής της “tech & touch”. Προσαρμοσμένη στις τεχνολογικές εξελίξεις και στις νέες τάσεις επικοινωνίας, η ομάδα μας θέτει ως πρωταρχικό στόχο την καλύτερη δυνατή σύνδεση με τους υποψηφίους της.


Από το Φεβρουάριο του 2018, η Randstad διοργανώνει τα ‘online career fairs’. Το κάθε event προγραμματίζεται από μία εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων μας σε συγκεκριμένο κλάδο εργασίας. 


Tι είναι ένα ‘online career fair’? Σίγουρα υποθέτεις ότι περιλαμβάνει ένα είδος ανταλλαγής μηνυμάτων και ότι λαμβάνει χώρα σε ένα προγραμματισμένο χρονικό διάστημα. Το event βασίζεται σε μια τεχνολογική πλατφόρμα γραπτής online επικοινωνίας και επιτρέπει μία ζωντανή αλληλεπίδραση μεταξύ του υποψηφίου και του recruiter. 

Σε τι θα σε ωφελήσει η συμμετοχή σου σε ένα ‘online career fair’ της Randstad?

  • Είναι μια μοναδική ευκαιρία για επικοινωνία με έναν recruiter σε πραγματικό χρόνο, διαδικτυακά. Μπορείς να συμμετάσχεις από οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκεσαι. 
  • Δε χρειάζεται να καταναλώσεις χρόνο προσπαθώντας να καταλάβεις περισσότερα σχετικά με μια αγγελία. Με τη συμμετοχή σου στα ‘online career fairs’, σου δίνεται η ευκαιρία να καταγράψεις τις ερωτήσεις σου σχετικά με τη θέση εργασίας που σε ενδιαφέρει και να τις απευθύνεις στο συμβουλό μας κατά τη διάρκεια του career fair. 
  • Πέρα από τις λεπτομέρειες που μπορείς να μάθεις για κάποια ανοιχτή θέση εργασίας πριν κάνεις την αίτησή σου, μπορείς επίσης να μάθεις περισσότερα για τις τάσεις της αγοράς εργασίας πάνω στον κλάδο ενασχόλησής και ενδιαφέροντός σου.  
  • Απολαμβάνεις την εμπειρία μιας mini συνέντευξης με ανεπίσημο χαρακτήρα, αλλά ταυτόχρονα επαγγελματικό.

Διαδικασία και οδηγίες συμμετοχής.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου κάνοντας κλικ στo σύνδεσμο που σου δίνουμε δημοσιευμένο κάθε φορά.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και μπορείς να συνδεθείς για να συμμετάσχεις στο career fair μέσω υπολογιστή, κινητού τηλεφώνου ή tablet χωρίς να απαιτείται η λήψη κάποιου application στο κινητό ή άλλου software στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σου. Η εγγραφή είναι απαραίτητη για να συμμετάσχεις στο event.

Η διαδικασία είναι εύκολη και απλή. Συγκεκριμένα, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι τα εξής:

  1. Δημιουργείς λογαριασμό και συμπληρώνεις τη φόρμα εγγραφής. Μπορείς να συνδεθείς δηλώνοντας νέο username και password ή ενναλακτικά να χρησιμοποιήσεις έναν λογαριασμό Google/gmail ή LinkedIn που μπορεί ήδη να διαθέτεις.
  2. Κάνεις log in την ημέρα και την ώρα του event από οποιαδήποτε συσκευή με πρόσβαση στο internet.
  3. Συμμετέχεις στο 1-on-1 chat με τους recruiters της Randstad την ημέρα και την ώρα του event.

Σημείωση: H διάρκεια κάθε career fair είναι δέκα λεπτά. Στη συνέχεια και με τη λήξη του event μπορείτε να συνδεθείς και να επικοινωνήσεις με το σύμβουλο με τον οποίο συνομίλησες. 

Τα ‘online career fair’ της Randstad φέρνουν την τεχνολογία και την ανθρώπινη επαφή κοντά. Μη χάσεις λοιπόν την ευκαιρία να δηλώσεις συμμετοχή στο επόμενο event μας που θα σχετίζεται με το αντικείμενο απασχόλησής σου!

Στο εντωμεταξύ μπορείς να ενημερωθείς για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας μας κάνοντας κλικ εδώ: https://goo.gl/4VUKX6