Μέσα από την αναζήτηση εργασίας ο βασικός στόχος για κάθε υποψήφιο είναι να έχει μια ευκαιρία για συνέντευξη εργασίας. Γιατί όμως ένας εργοδότης δεν σας καλεί σε συνάντηση;  Δείτε παρακάτω πιθανούς λόγους για να μην σας δοθεί η ευκαιρία που επιθυμείτε:

1. Το βιογραφικό σας δεν καλύπτει τις απαιτήσεις για τη θέση εργασίας που κάνατε αίτηση. Αν για παράδειγμα μια αγγελία που σας ενδιαφέρει καταγράφει στα επιθυμητά προσόντα συγκεκριμένη εργασιακή εμπειρία στο αβγ αντικείμενο, τότε και το βιογραφικό σας θα πρέπει να τα καλύπτει  αντίστοιχα.

2. Η παρουσίαση του βιογραφικού δεν βοηθάει το στέλεχος που θα το αξιολογήσει  να κατανοήσει για πιο λόγο ταιριάζετε εσείς σε μία συγκεκριμένη θέση.

3. Ένας εργοδότης, ενώ επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί σας, τελικά δεν τα καταφέρνει γιατί, είτε τα στοιχεία επικοινωνία σας είναι λανθασμένα, είτε δεν μπορεί ποτέ να σας πετύχει στο τηλέφωνο που έχετε δώσει.

4. Κάποιες εταιρίες καθώς λαμβάνουν μεγάλο αριθμό βιογραφικών για κάθε διαθέσιμη θέση εργασίας πιθανόν να μην ανταποκριθούν σε όλους όσους έστειλαν το βιογραφικό τους ή να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να απαντήσουν σε όλους.

Αν θέλετε να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας στις διαθέσιμες θέσεις εργασίας επισκεφθείτε το http://www.randstad.gr