Η τεχνολογία σήμερα μεταβάλλεται συνεχώς παρουσιάζοντας μια πρωτόγνωρη δυναμική. Κάθε μέρα τα δεδομένα στα συστήματα πληροφορικής αλλάζουν ριζικά απαιτώντας νέες δεξιότητες. Αυτές οι εξειδικευμένες δεξιότητες συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη και την περαιτέρω εξέλιξη των εταιρειών – και σε αυτόν το τομέα ειδικευόμαστε.

 

Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας, το τμήμα Πληροφορικής της Randstad έχει δημιουργήσει πρωτοποριακές και  ευέλικτες λύσεις στην παροχή υπηρεσιών απασχόλησης στον κλάδο της Πληροφορικής.  Με όπλα μας το ευρύ φάσμα υπηρεσιών που παρέχουμε και την απόλυτη εξειδίκευση των ικανοτήτων μας, έχουμε καταφέρει να είμαστε η πρώτη επιλογή στην εξεύρεση προσωπικού πολλών  κορυφαίων εταιρειών - από γνωστές πολυεθνικές και εταιρείες συμβούλων, μέχρι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

 

Διαθέτοντας μια ομάδα απόλυτα προσηλωμένη στην Πληροφορική, έχουμε τα μέσα και τις δεξιότητες να επιλέξουμε τα άτομα με τα περισσότερα προσόντα και ικανότητες στον κλάδο αυτό. Έτσι, όταν η επιχείρησή σας χρειαστεί προσωπικό, είμαστε σε θέση να σας εφοδιάσουμε με τους καλύτερους, ή αν είστε επαγγελματίας στον κλάδο της Πληροφορικής μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αδράξετε την επόμενη επαγγελματική ευκαιρία. Είμαστε υπερήφανοι καθώς διαθέτουμε την αρτιότερη γνώση, αλλά και τη θέληση να γνωρίσουμε τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Γνωρίζοντας την επιχείρηση, την κουλτούρα, την κατάσταση του εργασιακού σας χώρου και τις τεχνολογικές ανάγκες σας, θα σας βρούμε τους καλύτερους στον τομέα Πληροφορικής, που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε το επαγγελματικό σας μέλλον.  Εάν είστε επαγγελματίας στον τομέα της Πληροφορικής, θα σας βοηθήσουμε να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας.

Για τις Εταιρείες:

Ζούμε και εργαζόμαστε σε γρήγορους ρυθμούς όπου οι συνθήκες συνεχώς μεταβάλλονται. Γι’ αυτό στοχεύουμε στην παροχή υπεύθυνων και αποτελεσματικών υπηρεσιών. Έχοντας κατανοήσει πλήρως το αντικείμενο της Πληροφορικής μπορούμε να  βρούμε λύσεις που θα ανταποκρίνονται άριστα στα δεδομένα της εκάστοτε περιόδου και θα βελτιώνουν τις δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού σας. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας σε προσωπικό, είτε πρόκειται για σύμβαση έργου είτε για μόνιμη  απασχόληση, οι άριστα εκπαιδευμένοι και έμπειροι σύμβουλοι hr μας μπορούν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα τεχνολογικών υπηρεσιών.

Για τους Επαγγελματίες στον τομέα της Πληροφορικής:

Η ομάδα μας που ασχολείται αποκλειστικά με τον τομέα της Πληροφορικής, θα σας συμβουλέψει και θα σας στηρίξει στην προσπάθειά σας να βρείτε την επόμενη επαγγελματική ευκαιρία. Αυτό το επιτυγχάνουμε εξασφαλίζοντας τον καλύτερο συνδυασμό εργασίας, εργοδότη και εταιρείας. Αφιερώνουμε χρόνο για να γνωρίσουμε τους υποψηφίους μας – γνωρίζοντας τι επιδιώκουν αλλά και τι εμπειρία, εξειδίκευση και προσωπικότητα διαθέτουν. Η ικανότητά μας να συνδυάζουμε με τον καλύτερο τρόπο τους πελάτες και τους υποψηφίους βασίζεται στο μοναδικό προσωπικό δεσμό – ο σύμβουλος που αναλαμβάνει τη συνέντευξή σας είναι ταυτόχρονα υπεύθυνος και για τη σχέση με τον πελάτη.