Για όσους αυτό το διάστημα δεν εργάζονται και βρίσκονται στην αναζήτηση εργασίας, αλλά και για εκείνους που εργάζονται και επιθυμούν να αλλάξουν εργοδότη, η προσπάθεια τους επικεντρώνεται στον τρόπο με το οποία θα γίνει η εύρεση για τις νέες θέσεις εργασίας. Ποιος είναι ό τρόπος για να βρει κάποιος τις αγγελίες για εργασία;

Για την εύρεση των θέσεων εργασίας που προσφέρονται στην αγορά θα πρέπει να γίνεται μια συνδυασμένη αναζήτηση στα παραδοσιακά μέσα, στα sites που ειδικεύονται στην δημοσίευση αγγελιών ή θέσεων εργασίας, αλλά και στα sites των εργοδοτών που προκύπτουν θέσεις εργασίας.

Η Randstad, συνεργάζεται καθημερινά με μερικούς από τους σημαντικότερους εργοδότες σχετικά με την αξιολόγηση, εύρεση και επιλογή προσωπικού. Για τον λόγο αυτό στο http://www.randstad.gr ανακοινώνονται θέσεις εργασίας τις οποίες χειρίζονται οι σύμβουλοι hr της Randstad, καθώς και θέσεις που δημοσιεύονται απευθείας από τους ενδιαφερόμενους εργοδότες.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον υπάρχει κάποια θέση που σας ενδιαφέρει η διαδικασία για την καταχώρηση του βιογραφικού είναι εύκολη και απλή.