Μπορεί  τα χαρακτηριστικά στην αγορά εργασίας να είναι διαφορετικά ,η προσπάθεια , η επιμονή και το πλάνο που θα πρέπει να έχει ένας υποψήφιος για να βρει απασχόληση δεν θα πρέπει  να μεταβάλλονται σε καμία περίπτωση .

Αφού έχετε ανανεώσει το βιογραφικό και το κείμενο για την συνοδευτική σας επιστολή και έχετε διαμορφώσει κάποιο πλάνο μπορείτε να προχωρήσετε στην εύρεση εργασίας και στην αναζήτηση των θέσεων εργασίας στην Ελλάδα.

Για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας στην διεκδίκηση μιας θέσης θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του σήμερα. Για παράδειγμα παλιότερα αγγελίες για πρόσληψη προσωπικού υπήρχαν μόνο σε εφημερίδες. Πλέον το internet έχει αναπτυχθεί αρκετά και μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό σύμμαχο στην προσπάθεια μας καθώς εκτός από τα μηχανές αναζήτησης εργασίας, υπάρχουν τα blogs και τα forums,  site που δημοσιεύουν γενικές αγγελίες,  ηλεκτρονικά περιοδικά και οι εφημερίδες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, LinkedIn)  χωρίς βέβαια να ξεχνάμε τα site των εργοδοτών αλλά και εκείνα των συμβούλων εύρεσης και αξιολόγησης προσωπικού .

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις θέσεις εργασίας στο www.randstad.gr άλλα και να λάβετε συμβουλές για την εύρεση εργασίας στο www.randstad.gr/blog .