Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκτούν όλο και μεγαλύτερη χρησιμότητα τόσο για εμπορικούς και άλλους σκοπούς, όσο και για την αγορά εργασίας.

Με ένα σημαντικό αριθμό επισκεπτών, το Facebook έχει γίνει πόλος έλξης για εκατομμύρια  επισκέπτες σε καθημερινή βάση για διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν από καθημερινές δραστηριότητες και την επικαιρότητα μέχρι ευκαιρίες για θέσεις εργασίας, νέα από εργοδότες αλλά και συμβουλές για την αναζήτηση και εύρεση εργασίας.

Καθώς, λοιπόν, το κόστος και η άμεση επικοινωνία αποτελούν  πολύτιμα στοιχεία  για τους εργοδότες, ολοένα και περισσότερες εταιρείες επιλέγουν το Facebook για να επικοινωνήσουν τις ανάγκες τους σε νέες θέσεις εργασίας. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα, όπου σημαντικοί οργανισμοί ενημερώνουν καθημερινά τις σελίδες τους στο Facebook με χρήσιμες πληροφορίες για όσους αναζητούν εργασία.

Η Randstad, στην σελίδα της στο Facebook, πέρα από τις χρήσιμες πληροφορίες για την αγορά εργασίας, δημοσιεύει και τις θέσεις εργασίας που χειρίζεται, τις οποίες μπορείτε να δείτε στο http://www.facebook.com/Randstad.Hellas?v=wall