Αν θέλετε να βρείτε εργασία στην Αθήνα αυτό το διάστημα δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι διαφορετικό. Αρχικά θα πρέπει να εντοπίσετε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να δείτε τι ζητάει η αγορά εργασίας αυτή την περίοδο.

Αφού εντοπίσετε τις θέσεις που σας ενδιαφέρουν θα χρειαστεί να προετοιμάσετε το βιογραφικό και την συνοδευτική επιστολή. Εφόσον έχετε διαβάσει προσεκτικά τις περιγραφές στις αγγελίες που έχετε εντοπίσει θα πρέπει να διαμορφώσετε και αντίστοιχα το βιογραφικό και την συνοδευτική σας επιστολή, έτσι ώστε να προκαλέσετε το ενδιαφέρον σε ένα υποψήφιο εργοδότη.

Αυτό το διάστημα πιθανόν να προκύψουν και θέσεις εργασίας για προσωρινή απασχόληση ή μερική απασχόληση σε κάποιες ειδικότητες τις οποίες θα πρέπει να αξιολογήσετε επίσης.

Η Randstad παρέχει υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού και εξειδικεύεται στην αξιολόγηση, εύρεση και επιλογή προσωπικού. Όλες οι υπηρεσίες της Randstad παρέχονται δωρεάν προς τους υποψηφίους . Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο http://www.randstad.gr