Αν αναζητάτε εργασία αυτό το διάστημα στο http://www.randstad.gr μπορείτε να βρείτε θέσεις εργασίας που δημοσιεύονται κυρίως από την Randstad, αλλά και τρίτους εργοδότες.

Οι αγγελίες που δημοσιεύονται με το λογότυπο της Randstad, αποτελούν θέσεις εργασίας για τις οποίες η Randstad έχει αναλάβει την εύρεση και αξιολόγηση των κατάλληλων υποψηφίων, που θα πληρούν τις απαιτήσεις όπως αυτές καταγράφονται στην περιγραφή της θέσης. Σε αυτή την περίπτωση η τελική επιλογή του προσωπικού θα γίνει από την εταιρία πελάτη της Randstad ή οποία λαμβάνει και τις υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού.

Στο menu αναζήτηση εργασίας ένας υποψήφιος για εργασίας μπορεί να βρει πλέον και αγγελίες που έχουν το λογότυπο από άλλες εταιρείες. Σε αυτή την περίπτωση οι αγγελίες δημοσιεύονται από αυτούς τους εργοδότες και η διαδικασία της εύρεσης, αξιολόγησης και επιλογής προσωπικού γίνεται αποκλειστικά από αυτούς τους εργοδότες, χωρίς να υπάρχει καμία παρέμβαση από τους συμβούλους hr της Randstad.

Στην περίπτωση που έχετε ήδη καταχωρήσει το βιογραφικό σας, αλλά θέλετε να προετοιμαστείτε για την συνέντευξη εργασίας  μπορείτε να επισκεφθείτε το blog μας.