Το να βρεθεί απασχόληση σήμερα, για κάποιους μπορεί να αποτελέσει μια δύσκολη διαδικασία. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για διάφορους λόγους τους οποίους όλοι γνωρίζουμε.

Αυτό όμως που πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε , ακόμα και όταν δεν έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στην εύρεση εργασίας, είναι το πώς θα προσπαθήσουμε να βρούμε το επόμενο υποψήφιο εργοδότη, αλλά και μια θέση εργασίας στην οποία θα μπορούμε να στείλουμε το βιογραφικό μας.

Είναι στην ανθρώπινη φύση, κάποιες φορές να ασχολούμαστε περισσότερο με το τι φταίει και λιγότερο με το να προσπαθούμε να βρούμε τρόπους για να το ξεπεράσουμε. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στην περίπτωση που αναζητάμε  απασχόληση, όπου δεν θα πρέπει να αναλωνόμαστε στους λόγους που δεν μπορούμε να βρούμε τις θέσεις εργασίας που επιθυμούμε, αλλά να βρούμε την δύναμη για να οργανωθούμε και να σχεδιάσουμε το πλάνο μας για την αναζήτηση εργασίας.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να λάβετε μια σημαντική εικόνα για το πώς έχει εξελιχθεί η εργασία στην Ελλάδα από το 1980 μέχρι σήμερα.