Απαραίτητο συστατικό για την αναζήτηση απασχόλησης στην Ελλάδα την συγκριμένη περίοδο είναι η εύρεση των διαθέσιμων θέσεων εργασίας στα μέσα που χρησιμοποιούνται από τους εργοδότες για να δημοσιεύουν τις αγγελίες εργασίας.

 

Αυτά περιλαμβάνουν τα παραδοσιακά μέσα (εφημερίδες, περιοδικά), τις ημέρες καριέρας που διοργανώνονται από τους διάφορους φορείς,  το internet (site αγγελιών, μηχανές αναζήτησης εργασίας) και τα site των εταιρειών που αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό.

 

Παράλληλα, κατά εύρεση απασχόλησης μια εξίσου σημαντική επιλογή είναι οι εταιρίες συμβούλων ανθρώπινου δυναμικού, οι οποίες αξιολογούν ανθρώπινο δυναμικό διαφορετικούς εργοδότες.

 

H Randstad έχοντας επιτυχημένη παρουσία στην τοπική αγορά εργασίας για περισσότερα από δώδεκα χρόνια, έχει διαμορφώσει συνεργασίες με μερικούς από τους σημαντικότερους εργοδότες.

 

Ακόμα και αν δεν υπάρχει διαθέσιμη η κατάλληλη θέση απασχόλησης οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι h θα έχουν την δυνατότητα να αξιοποιήσουν το βιογραφικό σας σε κάθε μελλοντική ανάγκη.