Ένα  φαινόμενο που παρατηρείται κατά διαστήματα στην εργασία στην Ελλάδα είναι οι αυξομειώσεις στις ανάγκες, που προκύπτουν σε ανθρώπινο δυναμικό από τις διάφορες εταιρείες. Φυσικό επακόλουθο αυτής της κατάστασης είναι μια ανάλογη αυξομείωση στην προσφορά εργασίας.

Πολλές φορές, όμως, η στατιστική παραπλανεί! Κατά διαστήματα δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας, χωρίς απαραίτητα να  ανακοινώνονται άμεσα ή να δημοσιεύονται σε σχετικές αγγελίες για δουλειά.

Επομένως, για την επιτύχετε την όποια βελτίωση στην προσπάθειά σας για εύρεση εργασίας πέρα από την  επίσκεψή σας σε ιστοσελίδες γραφείων που προσφέρουν υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού, όπως η Randstad –  πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, συμβουλές για αιτήσεις, ακόμα και στοιχεία για τα στελέχη που είναι υπεύθυνα για την διαδικασία της αξιολόγησης  μπορείτε να βρείτε σε εταιρικές ιστοσελίδες, σε αρκετές από τις οποίες πιθανόν να μπορείτε να καταχωρήσετε και το βιογραφικό σας.

Η προσπάθειά σας θα πρέπει να είναι συνεχής και επίμονη, έχοντας πάντα υπόψη τον τελικό στόχο σας. Το ανθρώπινο δυναμικό είναι ο βασικός μηχανισμός πάνω στον οποίο στηρίζεται μια επιχείρηση, άρα ανάγκες για αυτό θα προκύπτουν πάντα!