Το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου δυναμικού που έχει κάποια απασχόληση ή βρίσκεται σε σπουδές και σκοπεύει να αποκτήσει κάποια εργασία στο μέλλον, έχει τύχει να βρεθεί για κάποιο διάστημα εκτός κάποιου χώρου εργασίας . Το ζήτημα είναι πώς μπορεί αυτό το «κενό διάστημα» να αποβεί προς όφελος μας και να ενισχύσει τις πιθανότητες μας να αποκτήσουμε κάποια ενδιαφέρουσα δουλειάστο μέλλον;

Επιλέγοντας να ασχοληθούμε με δραστηριότητες που ενδυναμώνουν τις ικανότητες μας και θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε πιο αποτελεσματικά τις απαιτήσεις μίας μελλοντικής θέσης εργασίας. Άλλος ένας λειτουργικός τρόπος είναι με τον εμπλουτισμό του βιογραφικού μας με νέα δεδομένα που θα μας καταστήσουν δελεαστικούς υποψηφίους στα μάτια ενός μελλοντικού εργοδότη.

Ένα «κενό» διάστημα μπορεί, επίσης, να είναι μία μοναδική ευκαιρία για τους νεότερους υποψηφίους που δεν έχουν πολύ μεγάλη εργασιακή εμπειρία να αποκτήσουν ή να ενισχύσουν ικανότητες που συνεκτιμώνται στις περισσότερες θέσεις εργασίας, με τη συμμετοχή σε προγράμματα εθελοντικής εργασίας.

Μπορείτε να διεκδικήσετε την εργασία που ονειρεύεστε ακόμα και αν υπάρχει κάποιο «κενό» διάστημα στο βιογραφικό σας, αρκεί να το αξιοποιήσετε με το σωστό τρόπο.

Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε την αναζήτηση εργασίας στο www.randstad.gr