Το τελευταίο διάστημα τα θέματα για την εργασία και την αναζήτηση εργασίας βρίσκονται στην καθημερινότητα πολλών υποψηφίων που αναζητούν απασχόληση. Μεγάλος  αριθμός υποψηφίων βρίσκει αρκετές πληροφορίες στο internet και σε site που δημοσιεύουν αγγελίες.

Πέραν από τα site που είναι προσανατολισμένα στην εύρεση εργασίας τα οποία δίνουν σε έναν υποψήφιο την δυνατότητα να καταχωρήσει το βιογραφικό του ηλεκτρονικά και να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό προφίλ, υπάρχουν και αυτά που ασχολούνται με την δημοσίευση γενικών αγγελιών .

Συνήθως σε αυτά τα site με αγγελίες, υπάρχει μια κατηγορία που θα την βρείτε ως θέσεις εργασίας και εκεί θα μπορεί να βρει κάποιος τις επιμέρους κατηγορίες βάση ειδικότητας ή κλάδου δραστηριότητας.

Αρκετοί υποψήφιοι αναφέρουν ότι στις αγγελίες αυτές δεν υπάρχει ποικιλία ή μεγάλος αριθμός εργοδοτών για να στείλουν το βιογραφικό τους. Σε κάθε περίπτωση όμως σε αυτές τις αγγελίες μπορεί να υπάρχουν ευκαιρίες απασχόλησης η και εργοδότες που μπορεί να μην τους γνωρίζουμε. Γιατί λοιπόν να χάσουμε τη ευκαιρία ;

Τέλος, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τα συγκεκριμένα μέσα επιλέγονται όλο και περισσότερο από εργοδότες, καθώς συνήθως οι αγγελίες δημοσιεύονται δωρεάν