Για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε  αναζήτηση εργασίας, αλλά και για εκείνους που αναζητούν μια διαφορετική θέση απασχόλησης ή δουλειά σε άλλη εταιρία, ή ακόμα, και αλλαγή στην καριέρα τους, οι αγγελίες νέων θέσεων εργασίας είναι το έναυσμα. Πού, όμως, μπορεί κανείς να βρει ενδιαφέρουσες αγγελίες;

Πέρα από τον παραδοσιακό τρόπο, μέσω των αγγελιών που ανακοινώνονται στις εφημερίδες, υπάρχουν sites στο διαδίκτυο που βασική τους δραστηριότητα είναι η ανακοίνωση νέων θέσεων εργασίας. Και φυσικά, υπάρχουν αγγελίες που ανακοινώνονται στα sites των εταιριών όπου προκύπτουν οι νέες θέσεις απασχόλησης.

Η Randstad, προκειμένου να βοηθήσει περισσότερο τους υποψήφιους στην αγορά εργασίας, συνεργάζεται με εταιρίες και ανακοινώνει στο site της όχι μόνο θέσεις απασχόλησης που χειριζόμαστε εμείς, αλλά και ενδιαφέρουσες θέσεις που χειρίζονται οι εταιρίες αυτές. Μπείτε, λοιπόν, σήμερα στο www.randstad.gr και κάντε αίτηση σε δουλειές που σας ταιριάζουν και σας ενδιαφέρουν. Η διαδικασία για να καταχωρήσετε το βιογραφικό  σας και να κάνετε αίτηση στις διαθέσιμες θέσεις εργασίας είναι απλή και εύκολη.