Ξεφυλλίζοντας κανείς τις εφημερίδες με αγγελίες για θέσεις εργασίας, πιθανόν να διαπιστώσει ότι σε σχέση με παλιότερα, οι θέσεις εργασίας που δημοσιεύονται στα μεγάλα πλαίσια και στις πρώτες σελίδες έχουν περιοριστεί σημαντικά. Προχωρώντας όμως στις επόμενες σελίδες, θα πετύχει κανείς αρκετές αγγελίες με μικρά γράμματα όπου και εκεί δημοσιεύονται θέσεις εργασίας για διαφορετικές ειδικότητες.

Αρκετοί εργοδότες πλέον για τις θέσεις εργασίας που θέλουν να δημοσιεύσουν επιλέγουν μέσα επικοινωνίας τα οποία θα έχουν είτε χαμηλό κόστος είτε θα παρέχουν την δυνατότητα για δωρεάν δημοσίευση. Για τον λόγο αυτό αγγελίες για εργασία μπορεί να συναντήσει κανείς  σε εφημερίδες που διανέμονται δωρεάν, σε εβδομαδιαία έντυπα εφημερίδων, σε περιοδικά κλαδικού ενδιαφέροντος, σε site που παρέχουν την δυνατότητα δημοσίευσης δωρεάν αγγελιών, αλλά και σε διάφορα social media όπως το twitter ή το Facebook .

Αν λοιπόν είστε στην αναζήτηση εργασίας εξετάστε όλους τους πιθανούς τρόπους για αν βρείτε τις θέσεις εργασίας που σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να ξεκινήσετε καταχωρώντας το βιογραφικό σας