Είστε σε αναζήτηση εργασίας και θα θέλατε να δείτε με τι τρόπο θα μπορέσετε να φέρετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα; Διαβάστε τις 5 συμβουλές που ακολουθούν σε αυτό το άρθρο.

  1. Σκεφτείτε τον εαυτό σας στις προηγούμενες θέσεις σας. Σε τι είστε καλός; Ποια είναι τα δυνατά σημεία σας; Τι επιτυχίες σημειώσατε στην εργασία σας; Καταγράψτε τα ώστε να μπορείτε να τα συμπεριλάβετε στο βιογραφικό σας.
  2. Σκεφτείτε ποιο θα θέλατε να είναι το επόμενό σας επαγγελματικό βήμα. Να είστε ρεαλιστές. Πέρα από τις φιλοδοξίες, τις γνώσεις και τις δυνατότητές σας, λάβετε υπόψη σας και την προσφορά στην αγορά εργασίας.
  3. Οργανώστε όσο καλύτερα γίνεται το βιογραφικό σας και συντάξτε το με τρόπο επαγγελματικό και ταυτόχρονα προσωπικό. Συμπεριλάβετε όσα στοιχεία θα μπορούσαν να φωτίσουν με τον καλύτερο τρόπο τα προσόντα σας και να δείξουν το πώς αυτά μπορούν να ταιριάξουν στη θέση για την οποία αιτείστε.
  4. Κάντε την αναζήτησή σας στο διαδίκτυο για να συγκεντρώσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφερόμενες θέσεις, τις εταιρίες που σας ενδιαφέρουν, συμβουλές για πιο αποτελεσματική αναζήτηση εργασίας, κά. Στο site και στο blog της Randstad μπορείτε να βρείτε τις νέες προσφερόμενες θέσεις εργασίας και πληροφορίες σχετικά με την εργασία.
  5. Προετοιμαστείτε για τη συνέντευξη εργασίας. Ενημερωθείτε, μελετήστε τη θέση και την εταιρία στην οποία θα πάτε για τη συνέντευξη, ντυθείτε κατάλληλα ώστε να υποστηρίξετε και με την εμφάνισή σας την υποψηφιότητά σας.

Στο www.randstad.gr/blog μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για κάθε θέμα σχετικά με την εργασία, την αναζήτηση, το βιογραφικό, τη συνέντευξη, κτλ.