«Έχω αρκετά χρόνια εργασιακής εμπειρίας, με ποιον τρόπο είναι καλύτερο να τα αναφέρω στο βιογραφικό μου;». Πολλοί υποψήφιοι δυσκολεύονται να βρουν τον κατάλληλο τρόπο να αναφέρουν όλες τις δουλειές που έχουν κάνει μέσα σε 2-3 σελίδες. Πώς θα μπορούσατε, λοιπόν, να παρουσιάσετε την εργασιακή σας εμπειρία;

Εάν έχετε μετακινηθεί σε αρκετές εταιρίες και θέσεις απασχόλησης κατά τη διάρκεια της εργασιακής σας ζωής, παρουσιάστε με περισσότερες λεπτομέρειες τις 2-3 τελευταίες σας θέσεις, ανάλογα και με το πόσο σχετίζονται με τη θέση εργασίας για την οποία αιτείστε. Τις υπόλοιπες μπορείτε να τις αναφέρετε βάζοντας τα βασικά στοιχεία, όπως η επωνυμία της εταιρίας και ο τίτλος της θέση εργασίας που είχατε. Μην ξεχνάτε να αναφέρετε με χρονολογική σειρά τις θέσεις σας ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη.

Στις δουλειές για τις οποίες θα αναφέρετε περισσότερες πληροφορίες, να συμπεριλάβετε τις δραστηριότητες που είχατε και κυρίως τα επιτεύγματά σας σε κάθε θέση. Όσον αφορά τα επιτεύγματα, προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένοι γίνεται και να μιλάτε με αριθμούς, προκειμιογραφικό ένου να υποστηρίζετε όσα λέτε και να μην κινδυνέψετε να φανείτε απλά εγωκεντρικοί.

Για να επικοινωνήσετε με τους συμβούλους ανθρώπινου δυναμικού της Randstad και καταχωρήσετε το βιογραφικό σας πατήστε εδώ.