Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού

Καθώς οι συνθήκες στην αγορά κρύβουν αρκετές προκλήσεις για τις εταιρίες, πολλοί εργοδότες πλέον αναζητούν υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού από εταιρίες παροχής υπηρεσιών HR έτσι ώστε να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την ποιότητα που απαιτείται.

Η Randstad, με πολυετή εμπειρία στην Ελληνική αγορά, άλλα και περισσότερα από 50 χρόνια διεθνής παρουσίας,  μπορεί να παρέχει υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού που στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών και των απαιτήσεων ενός εργοδότη. Για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εκτός από την επιτυχημένη μεθοδολογία αξιολόγησης, προσπαθούμε μέσα από την προσωπική επαφή και την καθημερινή συνεργασία να γνωρίσουμε  την εταιρία πελάτη, την κουλτούρα, το περιβάλλον, τις αξίες, τις απαιτήσεις της θέσης εργασίας, αλλά και την προσωπικότητα του στελέχους που θα καλύψει τον συγκριμένο ρόλο.

Στη Randstad συνεργαζόμαστε με ανθρώπους και όχι με κενές θέσεις εργασίας. Εργαζόμαστε πάντα με σεβασμό στις εταιρίες-πελάτες και τους υποψηφίους με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Στόχος μας είναι η επίτευξη μακροχρόνιων επαγγελματικών  συνεργασιών ανάμεσά τους.

Για ενημερωθείτε σχετικά με τις υπηρεσίες μας επικοινωνήστε στο 2106770523.  Εναλλακτικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο www.randstad.gr

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα