Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα.

Οι υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού που μπορεί να λάβει ένας εργοδότης στην Ελλάδα μπορεί να έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και στην σωστή λειτουργία μιας εταιρίας .

Το ανθρώπινο δυναμικό ενώ πρέπει να αποτελεί την πιο σημαντική προτεραιότητα για κάθε εργοδότη σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται ότι έρχεται σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με την κερδοφορία και την μείωση των εξόδων.

Στην Randstad έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού σχετικά με μόνιμη απασχόληση, προσωρινή απασχόληση, προγράμματα επαγγελματικής επανατοποθέτησης  και coaching αλλά και διαχείριση της μισθοδοσίας.

Για κάθε υπηρεσίας ανθρώπινου δυναμικού μια ομάδα συμβούλων είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη και να προσφέρει την πολύτιμη συμβουλευτική εμπειρία της από την αγορά εργασίας.

Καθώς γνωρίζουμε πόσο σημαντική και δύσκολη είναι η αναζήτηση και η πρόσληψη του κατάλληλου προσωπικού, ασχολούμαστε με ανθρώπους και  όχι με κενές θέσεις.

Διαβάστε στο www.randstad.gr αναλυτικά για τις υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού που προσφέρουμε ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6770523 και ένας σύμβουλος hr, θα μπορεί σύντομα να βρεθεί για ενημέρωση στο γραφείο σας.

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα