Συμβουλές για το βιογραφικό σας

Βασική ενότητα στο βιογραφικό σας αποτελεί η εργασιακή σας προϋπηρεσία (εάν δεν έχετε ιδιαίτερα σημαντική εμπειρία λόγω των σπουδών σας, δώστε προτεραιότητα στην εμφάνιση των σπουδών). Οι ακριβείς, περιεκτικές και λεπτομερείς περιγραφές θέσεων εργασίας είναι σημαντικές για να γνωρίσει ο πιθανός εργοδότης τις επαγγελματικές γνώσεις και τις δεξιότητές σας.

Εάν προβληματίζεστε για τον τρόπο που θα παρουσιάσετε τις θέσεις εργασίας που κατείχατε, ένας συνήθης τρόπος είναι ο εξής:

Με χρονολογική σειρά και ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη, είναι σημαντικό να αναφέρετε τον τίτλο της θέσης εργασίας, το τμήμα στο οποίο βρίσκεται η θέση σας, τον επόπτη σας ή εάν είστε ο ίδιος επόπτης, να αναγράφετε σε ποιον αναφέρεστε και φυσικά μία σύντομη και περιεκτική περιγραφή των -βασικών- καθηκόντων σας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συμπεριλάβετε κάποια επιτεύγματά σας, ώστε να υποστηριχθούν οι ξεχωριστές σας ικανότητες.

Παρουσιάστε την εργασιακή σας εμπειρία με ειλικρίνεια και φροντίστε να γίνουν εμφανή τα δυνατά σας σημεία. Καταχωρήσετε τώρα στη Randstad το ανανεωμένο σας βιογραφικό.

Για να δείτε τις υπόλοιπες συμβουλές για την σύνταξη του βιογραφικού σας επισκεφθείτε το /εύρεση-εργασίας/υπηρεσίες-υποψηφίων/υπηρεσίες-υποψηφίων.htm

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα