Προσωρινή απασχόληση

Μέχρι πρόσφατα αν κάποιος ρώταγε την προτίμηση ενός υποψηφίου για εργασία σχετικά με την μόνιμη η προσωρινή απασχόληση η απάντηση ήταν σχεδόν δεδομένη.   Όμως εδώ και μερικά χρόνια και συγκεκριμένα από τις αρχές του 2000 όταν προέκυψε η νομοθεσία για την προσωρινή απασχόληση στην Ελλάδα, αρκετοί  εργαζόμενοι, αλλά και εργοδότες κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν επιτυχώς  την συγκεκριμένη μορφή απασχόλησης και να γνωρίσουν τα οφέλη που προσφέρει.   Σε μια αγορά εργασίας η οποία μεταβάλετε διαρκώς οι εργαζόμενοι και οι εργοδότες έχουν την δυνατότητα μέσω της προσωρινής απασχόλησης να έχουν μια επιπλέον λύση για τις ανάγκες τους.   Για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσωρινή απασχόληση πατήστε εδώ.  

Μέχρι πρόσφατα αν κάποιος ρώταγε την προτίμηση ενός υποψηφίου για εργασία σχετικά με την μόνιμη η προσωρινή απασχόληση η απάντηση ήταν σχεδόν δεδομένη.

Όμως εδώ και μερικά χρόνια και συγκεκριμένα από τις αρχές του 2000 όταν προέκυψε η νομοθεσία για την προσωρινή απασχόληση στην Ελλάδα, αρκετοί  εργαζόμενοι, αλλά και εργοδότες κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν επιτυχώς  την συγκεκριμένη μορφή απασχόλησης και να γνωρίσουν τα οφέλη που προσφέρει. 

Σε μια αγορά εργασίας η οποία μεταβάλετε διαρκώς οι εργαζόμενοι και οι εργοδότες έχουν την δυνατότητα μέσω της προσωρινής απασχόλησης να έχουν μια επιπλέον λύση για τις ανάγκες τους.

Για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσωρινή απασχόληση πατήστε εδώ.

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα