Προσφορά εργασίας

Ενώ για αρκετό διάστημα δεν είχατε κάποια επαγγελματική πρόταση, μπορεί να έρθει η στιγμή που θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε προσφορές εργασίας .  Αυτή είναι μία δύσκολη, αλλά συνάμα και ευχάριστη κατάσταση, αφού έχετε επιλογές.

Προκειμένου να κάνετε, λοιπόν, την καλύτερη δυνατή επιλογή βάσει των δεδομένων που διαθέτετε, αρχικά θα ήταν καλό να καταγράψετε τα θετικά και τα αρνητικά για κάθε θέση εργασίας, αλλά και εταιρίας, ανάλογα με τις ανάγκες, τις δυνατότητες, τις φιλοδοξίες σας.

Μην μείνετε στις οικονομικές απολαβές μόνο. Η καλύτερα αμειβόμενη θέση εργασίας, ίσως να μην είναι και η ιδανικότερη. Δείτε μακροπρόθεσμα τι θα σας ικανοποιούσε περισσότερο.

Μην καθυστερήσετε να απαντήσετε στις προσφορές εργασίας θεωρώντας πως θα σας περιμένουν. Υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι, που μάλιστα μπορεί να δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη θέση. Και προσέξτε πώς θα χρησιμοποιήσετε σε κάθε εταιρία την πρόταση από την άλλη. Αυτό μπορεί να τους κάνει να σας προσφέρουν περισσότερα για να σας κερδίσουν, ή, αντίθετα, να αποσύρουν την πρότασή τους.

Σε κάθε περίπτωση σκεφθείτε σφαιρικά και μην περιοριστείτε σε όσα φαίνονται.

Για τις υπόλοιπες συμβουλές μας για την εύρεση εργασίας επισκεφθείτε το blog μας .

Αν ενδιαφέρεστε για τις θέσεις εργασίας που χειριζόμαστε στείλτε μας το βιογραφικό σας εδώ

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα