Η Randstad Hellas ξεκίνησε συνεργασία με την Ελισάβετ Γεωργίου και το «Be YourSelf»

Η Randstad Hellas ξεκίνησε συνεργασία με τη σύμβουλο καριέρας, Ελισάβετ Γεωργίου, από τις 16 Μαρτίου 2010. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Ελισάβετ Γεωργίου, ιδρύτρια του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού «Be YourSelf» και εξειδικευμένη σύμβουλος σε θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης στελεχών, θα συνεργαστεί, ως Career Specialist Associate, με το τμήμα HR Solutions της εταιρείας μας.

Η Ελισάβετ Γεωργίου είναι σύμβουλος καριέρας και ψυχολόγος με δωδεκαετή εμπειρία στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στην ICAP, στη Διεύθυνση Ερευνών Αγοράς, και συνέχισε, για οκτώ χρόνια, στο Τμήμα Παροχής Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού (People Services) της KPMG. Στο διάστημα αυτό, ασχολήθηκε με την εξεύρεση και επιλογή στελεχών, την έρευνα αποδοχών και παροχών και, κυρίως, με τα προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης στελεχών για τα οποία ήταν υπεύθυνη τα τελευταία πέντε χρόνια.

Από τον Ιανουάριο του 2010, ίδρυσε το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού «Be YourSelf», το οποίο προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής σε θέματα καριέρας σε μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους και ανέργους, καθώς και ψυχολογική υποστήριξη σε όσους αντιμετωπίζουν μικρές ή μεγάλες κρίσεις ζωής (απώλεια, πένθος, διαζύγιο κ.α) ή θέλουν να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα το «στρες» τους.

Είναι κάτοχος πτυχίου ψυχολογίας, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, και μεταπτυχιακού τίτλου Οργανωτικής και Οικονομικής Ψυχολογίας. Από τον Οκτώβριο του 2008, συμμετέχει στο πρόγραμμα εκπαίδευσης ψυχοθεραπευτών του Gestalt Foundation.

Η Randstad Hellas καλωσορίζει την Ελισάβετ Γεωργίου στην ομάδα της. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα νέα και τις εκδηλώσεις μας αλλά και για υπηρεσίες hr που προσφέρουμε στο http://www.randstad.gr
Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα