Εύρεση εργασίας

Εύρεση εργασίας: Ο ρόλος της εμφάνισης

Είναι γεγονός πως η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο στην εύρεση δουλειάς. Αυτό, όμως, δεν είναι όσο περιοριστικό μπορεί να θεωρήσει κανείς. Και εξηγούμε το γιατί: «εμφάνιση» δεν είναι μόνο η φυσική ομορφιά, αλλά και ο τρόπος που ντύνεται κανείς και συμπεριφέρεται γενικώς. Είναι, δηλαδή, ουσιαστικά ο «αέρας που αποπνέει» κανείς.

Εάν, λοιπόν, θεωρείτε πως δεν είστε τόσο εμφανίσιμοι όσο θα θέλατε από άποψη φυσικής ομορφιάς, ρίξτε περισσότερο βάρος σε ό,τι περνά από το χέρι σας για να βελτιώσετε το «φαίνεσθαι».

Το πιο εύκολο είναι να ντυθείτε έξυπνα για τη συνέντευξη εργασίας. Φορέστε ρούχα που σας κολακεύουν, κρύβουν τυχόν ατέλειες και ταιριάζουν με την περίσταση. Οι υπερβολές σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποφεύγονται. Στο blog μας μπορείτε να βρείτε άρθρα για το κατάλληλο ντύσιμο ανάλογα τη θέση απασχόλησης.

Σκοπός είναι να νιώθετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά και να μπορείτε να υποστηρίξετε την υποψηφιότητά σας. Η συμπεριφορά σας, λοιπόν, θα πρέπει να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Οι γνώσεις σας σε συνδυασμό με την επαγγελματική εμφάνιση και τη σιγουριά που θα αποπνέετε, θα είναι αυτά που θα κερδίσουν τον μελλοντικό σας εργοδότη.

Καταχωρήστε το βιογραφικό σας στο site της Randstad www.randstad.gr

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα