Η τρέχουσα κατάσταση στην αγορά εργασίας και η αγωνία των εργαζομένων για να έχουν σύντομα αποτέλεσμα στην αναζήτηση εργασίας, έχει κάνει αρκετούς να σκέφτονται την λύση για εργασία στο εξωτερικό.

Πολλοί υποψήφιοι για εργασία καθημερινά θέλουν να γνωρίζουν αν υπάρχουν ευκαιρίες για εργασία στο εξωτερικό και με ποιο τρόπο μπορούν να καταχωρήσουν το  βιογραφικό τους και να έρθουν σε επαφή με υποψήφιους εργοδότες ή συμβούλους ανθρώπινου δυναμικού.

H Randstad στα γραφεία της στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη διαχειρίζεται θέσεις εργασίας για εργοδότες πού έχο

υν την βάση τους στην Ελλάδα και αναζητούν στελέχη για να καλύψουν τις ανάγκες για μόνιμη ή προσωρινή απασχόληση, η οποία μπορεί να αφορά την Ελληνική αγορά ή κάποια άλλη αγορά. Για παράδειγμα, υπάρχουν εταιρείες που παλιότερα έχουν αναζητήσει προσωπικό για ανάπτυξη πωλήσεων ή εξαγωγών σε αγορές εκτός Ελλάδας.

H Randstad είναι πολυεθνική εταιρία η οποία διατηρεί γραφεία σε περισσότερες από  40 χώρες, ανάμεσα στις οποίες στις σημαντικότερες αγορές όπως Ολλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ισπανία,  Ελβετία, Πορτογαλία, Ουγγαρία, Πολωνία, Αμερική, Αραβικά Εμιράτα,  Αυστραλία, Καναδάς κ.α.

Σε κάθε χώρα υπάρχει διαθέσιμο site με όλες τις πληροφορίες και τις νέες θέσεις εργασίας για τις οποίες θα χρειαστεί να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας, το οποίο θα πρέπει να είναι στην Αγγλική γλώσσα και πιθανόν στην γλώσσα που επιθυμεί ο κάθε εργοδότης. Το ίδιο θα χρειαστεί να κάνετε και στην περίπτωση της συνοδευτικής επιστολής στην οποία πιθανόν να αναφέρετε και την πρόθεση σας για να εργαστείτε στην χώρα που επιθυμείτε.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα γραφεία της Randstad στο εξωτερικό εδώ.