Διαθέσιμες θέσεις εργασίας

Πολλοί υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να βρουν εργασία και προσπαθούν να βρουν τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας δεν καταφέρνουν να έρθουν σε επαφή με τον εργοδότη γιατί δεν επιλέγουν τον κατάλληλο τρόπο για να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους.

Αν για την αναζήτηση εργασίας επιλέγεται το διαδίκτυο, τότε θα πρέπει να γνωρίζεται με πιο τρόπο επιθυμεί κάθε εταιρία να λαμβάνει το βιογραφικό σας. Στα περισσότερα εταιρικά site υπάρχει πλέον η πρόβλεψη για την καταχώρηση του βιογραφικού σας ακόμα και αν δεν υπάρχου θέσεις εργασίας. Σε αυτή την περίπτωση συνήθως υπάρχουν πεδία τα οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για να στείλετε και ηλεκτρονικά το βιογραφικό σας.

Στην περίπτωση που δεν υπάρχει η παραπάνω επιλογή και πριν αντιγράψετε σε μια φόρμα επικοινωνίας όλο το βιογραφικό σας  μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με μία εταιρία και να ζητήσετε το email του υπευθύνου προσλήψεων για να στείλετε το βιογραφικό και την συνοδευτική επιστολή σας .

Καλή επιτυχία!

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα