Απασχόληση

Θέσεις απασχόλησης: Αυξήστε τις πιθανότητες.

Στην διαδικασία αναζήτησης εργασίας όταν στέλνουμε το βιογραφικό μας σε μία εταιρία συμβούλων ανθρώπινου δυναμικού είναι πιθανόν να μας καλέσουν για μια αρχική συνέντευξη εργασίας. Πριν από αυτό όμως μπορεί να προκύψει κάποια σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία όπου θα γίνει μία αρχική αξιολόγηση και προσδιορισμός των ενδιαφερόντων και των θέσεων απασχόλησης που επιθυμούμε καθώς και την περιοχή, το ωράριο εργασίας ή τις απολαβές που επιθυμούμε.

Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε έτοιμοι για τις απαντήσεις για να αυξήσουμε τις πιθανότητες για μια προσωπική συνέντευξη εργασίας που ίσως μας οδηγήσει στο να βρούμε δουλειά. Το σημείο που θα πρέπει να δώσουμε προσοχή είναι ή διαθεσιμότητα μας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ο κάθε υποψήφιος να προσδιορίζει με ειλικρίνεια τις θέσεις απασχόλησης που θα τον ενδιέφεραν και τη διαθεσιμότητά του σε ώρες και περιοχές. Είναι, όμως, εξίσου σημαντικό, να μην περιορίζει τις ευκαιρίες να βρει δουλειά. Δεν χρειάζεται να είμαστε υπερβολικά αυστηροί στα κριτήρια που θέτουμε για την επιλογή μιας θέσης εργασίας. Είναι κρίμα εξαιτίας των αυστηρών προϋποθέσεων που έχουμε θέσει, να αποκλειστούμε από την αναζήτηση υποψηφίων για μία θέση εργασίας που θα μας ενδιέφερε.

Αναζητήστε θέσεις εργασίας στο www.randstad.gr τώρα!

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα