Αναζήτηση εργασίας

Ένας υποψήφιος για εργασία θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του στην αναζήτηση εργασίας, εφόσον καταφέρει να αξιολογηθεί θετικά για τις ικανότητες του και να λάβει μια προσφορά για εργασία.

Πρώτου όμως δώσετε την θετική σας συγκατάθεση σε μια προσφορά για εργασία και για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων θα πρέπει να εξετάσετε τους παρακάτω παράγοντες:

1. Παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες απορίες θα πρέπει να έχουν επιλυθεί κατά την διάρκεια της συνέντευξης επιλογής, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να λάβετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις αρμοδιότητες σας και το τι αναμένεται από εσάς το επόμενο διάστημα.

2. Σε αυτή την φάση θα πρέπει να είσαστε σίγουροι και για τι ωράριο εργασίας σας, αλλά και την πολιτική που ακολουθεί η εταιρεία σχετικά με τις κανονικές άδειες.

3. Τέλος, οι λεπτομέρειες σχετικά με την αμοιβή, τις παροχές, αλλά και τους στόχους (στην περίπτωση που υπάρχουν bonus) θα πρέπει να έχουν αναλυθεί και να μην υπάρχουν απορίες, καθώς στην συνέχεια μπορεί  να υπάρξει δυσαρέσκεια η απογοήτευση εάν είχε δημιουργηθεί διαφορετική εντύπωση.

Βρείτε όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που χειρίζεται η Randstad στο http://www.randstad.gr

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα