Αναζήτηση εργασίας

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας. Πώς μπορεί ένας υποψήφιος, όμως, να αυξήσει τις πιθανότητες να βρει δουλειά; Πείτε «όχι» στην απογοήτευση, την παραίτηση, την αδιαφορία, την έλλειψη οργάνωσης. Και πείτε «ναι» στην αισιοδοξία, την καλύτερη οργάνωση, την ανάπτυξη των ικανοτήτων σας και τη βελτίωση των δεξιοτήτων σας!

Και πώς μπορείτε να νιώθετε περισσότερο αισιόδοξοι, αν δεν έχετε κάποιο τηλεφώνημα για δουλειά; Μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα, να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς θα φτιάξετε καλύτερα το βιογραφικό σας, πώς θα τονίσετε τα δυνατά σας σημεία, πώς θα αυξήσετε τις δυνατότητές σας μαθαίνοντας νέα αντικείμενα που αφορούν τον εργασιακό σας κλάδο. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνετε περισσότερο ανταγωνιστικοί όσον αφορά τα προσόντα σας. Και δε θα αργήσουν να έρθουν και οι προτάσεις για δουλειά.

Στο blog μας μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρουσες συμβουλές για κάθε στάδιο της αναζήτησης εργασίας, ξεκινώντας από το πού θα αναζητήσετε ενδιαφέρουσες θέσεις απασχόλησης, πώς θα συντάξετε το βιογραφικό σας και τη συνοδευτική επιστολή σας, πώς θα κάνετε καλύτερη εντύπωση κατά την τηλεφωνική συνέντευξη αλλά και κατά την πρόσωπο-με-πρόσωπο συνέντευξη.

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα