Η αναζήτηση εργασίας μέσω συμβούλων ανθρώπινου δυναμικού δείχνει τα τελευταία χρόνια ότι βρίσκετε ανάμεσα στις προτιμήσεις των υποψηφίων για εργασία. Καθημερινά, σημαντικός αριθμός υποψηφίων καταχωρεί το βιογραφικό και την συνοδευτική επιστολή του σε θέσεις εργασίας που δημοσιεύονται από εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού.

Η Randstad αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια τον ηγέτη στην παροχή υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα, προσφέροντας καθημερινά την γνώση και την εξειδίκευση της σε σημαντικό αριθμό εργοδοτών, αλλά και υποψηφίων για εργασία ή  εργαζομένων.

Οι υπηρεσίες της Randstad παρέχονται δωρεάν καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασία αξιολόγησης και εύρεσης εργασίας στους υποψήφιους για εργασία. Στην περίπτωση που το βιογραφικό σας καταχωρηθεί στο http://www.randstad.gr και αυτό το διάστημα δεν υπάρχει κάποια διαθέσιμη θέση εργασίας που καλύπτει την αναζήτηση σας,  προσπαθήστε να συμπληρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία (λέξεις κλειδιά) στο μενού της καταχώρησης, αλλά και στο βιογραφικό έτσι ώστε να είναι διαθέσιμο σε κάθε μελλοντική αναζήτηση των συμβούλων.

Τέλος σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με τους συμβούλους hr , μπορείτε για το γραφείο της Randstad στην Αθήνα να καλέσετε το 2106770523 και για το γραφείο της Randstad στην Θεσσαλονίκη να καλέσετε το 2310 414731.