Αγγελίες εργασίας

Στο site της Randstad δημοσιεύονται αγγελίες εργασίας για θέσεις εργασίας σε διάφορες ειδικότητες και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Οι ευκαιρίες καριέρας που δημοσιεύονται αφορούν εργοδότες οι οποίοι έχουν αναθέσει στην Randstad την διαδικασία για την εύρεση και επιλογή προσωπικού.

Οι υποψήφιου που αναζητούν εργασία έχουν την δυνατότητα να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους σε κάποια συγκριμένη θέση εργασίας που έχει δημοσιευθεί ή να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρονικό προφίλ στο οποίο μπορούν να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλιότερα άρθρα για την αναζήτηση εργασίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα πεδία στην ηλεκτρονική φόρμα, έτσι ώστε  ο σύμβουλος ανθρώπινου δυναμικού της Randstad να έχει μια πλήρη εικόνα για το επαγγελματικό σας προφίλ.

Εκτός από το βιογραφικό σας έχετε τη δυνατότητα να επισυνάψετε την συνοδευτική σας επιστολή ή όποιο άλλο αρχείο επιθυμείτε και πιστεύετε ότι προωθεί καλύτερα το βιογραφικό σας.

Για οποιαδήποτε υποστήριξη σχετικά με την καταχώρηση του βιογραφικού σας ή τις θέσεις εργασίας μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2106770523 (Αθήνα) και στο 2310414731 (Θεσσαλονίκη)

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα