Οι εταιρείες καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά σημαντικές αλλαγές στη νομοθεσία και στις διαδικασίες που σχετίζονται με την εργασία, οι οποίες μπορεί να κρύβουν κινδύνους ακόμη και για επαγγελματίες που ειδικεύονται σε θέματα εργασίας και μισθοδοσίας.

 

Με την ανάθεση της διαχείρισης της μισθοδοσίας σας από τη Randstad, η διαδικασία θα ολοκληρώνεται τη στιγμή που επιθυμείτε, χωρίς καθυστερήσεις, κι εσείς θα μπορείτε να κάνετε καλύτερη αξιοποίηση του διαθέσιμου χρόνου.

 

Είσαστε σε θέση να γνωρίζεται το ακριβή κόστος της διαδικασίας, να εξοικονομίσετε χρήματα που θα δαπανούσατε για εξοπλισμό και άδειες χρήσης λογισμικού και ταυτόχρονα να μειώνετε τα λειτουργικά σας έξοδα.

 

Δεν κινδυνεύετε από λάθη ή παραλήψεις που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλα χρηματικά πρόστιμα ενώ απογεύγετε τη συνεχή παρακολούθηση των μεταβολών που προκύπτουν σε σχέση με τη νομοθεσία και τις εργασιακές σχέσεις.

 

Αναθέστε τη μισθοδοσία σας στην Randstad και οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας μπορούν να σας προσφέρουν την υπηρεσία Διαχείρισης Μισθοδοσίας προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

 

Επισκεφθείτε τη σελίδα της Randstad www.randstad.gr ή καλέστε μας στο 210-6770523.