Σύμβουλοι ανθρώπινου δυναμικού

Γιατί χρειάζεται μία εταιρία τους συμβούλους hr;

Οι σύμβουλοι hr χρησιμοποιούνται συνήθως από εταιρίες προκειμένου να αναλάβουν τους τομείς που αφορούν το ανθρώπινο δυναμικό, όπως η εύρεση, πρόσληψη και πληρωμή του.

Οι σύμβουλοι ανθρώπινου δυναμικού είναι οι επαγγελματίες που ασχολούνται με τους εργοδότες, τους εργαζόμενους και τους υποψήφιους για εργασία. Η εξειδίκευση, η γνώση και η μεθοδολογία σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού δημιουργούν εμπιστοσύνη και σιγουριά για το αποτέλεσμα και την κάλυψη των απαιτήσεων.

Οι  σύμβουλοι hr της Randstad Hellas ειδικεύονται στην αναζήτηση, εύρεση και αξιολόγηση του κατάλληλου προσωπικού, η οποία γνωρίζουμε πόσο σημαντική ρόλο παίζει στην επιτυχία και την ανάπτυξη ενός οργανισμού.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται καλύπτουν την εύρεση και επιλογή προσωπικού, εξειδικευμένη στελέχωση, την προσωρινή απασχόληση, την επαγγελματική επανατοποθέτηση, την δημοσίευση νέων θέσεων εργασίας κλπ.

Η διαχείριση μισθοδοσία είναι ένας ακόμα τομέας που αναλαμβάνουμε. Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας και τις ανάγκες σας  σε ανθρώπινο δυναμικό με σοβαρότητα, σεβασμό και αξιοπρέπεια στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Randstad διαθέτοντας τοπική εμπειρία και πολυεθνική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες μπορεί να παρέχει ανθρώπινου δυναμικού που διέπονται από συνέπεια και σεβασμό στον άνθρωπο. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106770523 ή μέσω e-mail στο randstad@randstad.gr.