Δημιουργώντας θετική και μόνιμη εντύπωση

Στη σημερινή εποχή που η αγορά τρέχει με γοργούς ρυθμούς είναι ζωτικής σημασίας η επιχείρησή σας να δημιουργεί θετική και μόνιμη εντύπωση στους ανθρώπους που έρχονται σε επαφή μαζί σας – την πρώτη φορά, και κάθε φορά. Ένα καλό και αποτελεσματικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να δημιουργήσει θετική και μόνιμη εντύπωση, είτε η επικοινωνία γίνεται σε καθημερινή βάση είτε μεμονωμένα. Οι κατάλληλοι άνθρωποι στις σημαντικές αυτές θέσεις μπορούν λοιπόν να οδηγήσουν στην αύξηση της ικανοποίησης των πελατών σας, της αφοσίωσής τους και μελλοντικά στην αύξηση του εισοδήματος της εταιρίας σας. Μέσω του συνδυασμού των έμπειρων συμβούλων μας και μιας μοναδικής και ιδιαίτερα ειδικευμένης μεθοδολογίας αξιολόγησης, η Randstad κρατά το κλειδί της πρόσβασης στο πιο αποδοτικό προσωπικό για την επιχείρησή σας. Ο στόχος μας απλός – σας βοηθάμε στην αποστολή σας να προσφέρετε άψογη εξυπηρέτηση πελατών, πέραν και άνω των ανταγωνιστών σας, βοηθώντας σας τελικά να ξεχωρίσετε από το πλήθος

H σωστή επιλογή

Στη Randstad, ταιριάζουμε τους υποψηφίους με εταιρείες οι οποίες θα τους δώσουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και τις εταιρίες με υπαλλήλους που θα τις οδηγήσουν στο επόμενο επίπεδο εξέλιξης. Συνδυάζοντας τα σωστά άτομα με τη σωστή θέση βραχυπρόθεσμα, δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για διαρκή αποτελέσματα. Αυτό επιτυγχάνεται  ταιριάζοντας τους υποψηφίους σε τρία επίπεδα:

Ταίριασμα Θέσης: Έχει ο υποψήφιος τις τεχνικές ικανότητες - ικανότητα εξυπηρέτησης πελατών, εργασιακή εμπειρία και το ενδιαφέρον να εργαστεί με επιτυχία στη συγκεκριμένη θέση;

Ταίριασμα Προϊσταμένου: Είναι το ταίριασμα προϊστάμενου/υπαλλήλου τέτοιο ώστε να συμβάλει στην μακροπρόθεσμη επιτυχία της οργάνωσής σας;

Ταίριασμα Εταιρίας: Οι αρχές, οι προτεραιότητες και οι στόχοι του υπαλλήλου αντικατοπτρίζουν την οργανωσιακή σας κουλτούρα; Ακολουθώντας αυτή τη γραμμή, θα είμαστε πάντα σε θέση να σας προσφέρουμε τους πιο λαμπρούς και ταλαντούχους υπαλλήλους εξυπηρέτησης οι οποίοι θα συμβάλουν θετικά στη βελτίωση της απόδοση της επιχείρησής σας.

Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών - Η ειδικότητά μας

Η εξειδικευμένη ομάδα Call Centre της Randstad, είναι ειδική στη στελέχωση και την επιλογή προσωρινού και μόνιμου προσωπικού εξυπηρέτησης σε ευρύ φάσμα κλάδων μεταξύ

των οποίων, τράπεζες, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, τηλεπικοινωνίες, καταναλωτικά,κέντρα τρίτου προσώπου και δημόσιες εταιρίες. Στελεχώνουμε διάφορες κατηγορίες θέσεων όπως:

 • Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών - Customer Service Representative
 • Διευθυντής, Υπεύθυνος, Ομαδάρχης Call Centre - Call Centre Manager, Supervisor, Team Leader
 • Ληξιπρόθεσμων Οφειλών - Collections Agent
 • Εκπρόσωπος Πωλήσεων/Τηλεπωλήσεων - Sales/Telesales Representative
 • Retention Consultant - Agent
 • Contact Centre Workforce Planner
 • Εκπρόσωπος Έρευνας Αγοράς - Market Research Representative
 • Τεχνική Υποστήριξη/Help desk - Technical Support

Το πλεονέκτημα της Randstad

Στη Randstad, το να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού σημαίνει πάντα να ξεπερνάμε τα όρια για να σας βοηθήσουμε να διευθύνετε την επιχείρησή σας αποτελεσματικότερα και πιο παραγωγικά. Δουλειά μας είναι να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, υπερβαίνοντας τις προσδοκίες σας και επιλέγοντας τα κατάλληλα άτομα που θα διαμορφώσουν το μέλλον της επιχείρησής σας. Είναι αυτό που αποκαλούμε «διαμορφώνοντας τον κόσμο της εργασίας». Ιδού τα πλεονεκτήματα:

 • Αφιερώνουμε χρόνο ώστε να μάθουμε την επιχείρησή σας, το περιβάλλον εργασίας και την κουλτούρα σας, για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα τις συγκεκριμένες ανάγκες σας σε θέματα στελέχωσης προσωπικού.
 • Παρέχουμε μια προσωποποιημένη, επαγγελματική και έντιμη υπηρεσία όπου τα κλειδιά είναι η ανοιχτή επικοινωνία και η διαφάνεια.
 • Προσθέτουμε αξία σε όλες μας τις ενέργειες, από συμβουλές σχετικά με την αγορά εργασίας και τις τάσεις που επικρατούν, μέχρι την υλοποίηση ψυχομετρικών τεστ κ.λ.π, εφόσον χρειαστεί.
 • Μπορούμε να διαχειριστούμε μεγάλου όγκου απαιτήσεις και να αναπτύξουμε μία προσέγγιση διαχείρισης εξειδικευμένου έργου.
 • Στη Randstad, ο στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τα πιο κατάλληλα άτομα για τα κέντρα εξυπηρέτησης της επιχείρησής σας, που θα ταιριάζουν άψογα στη θέση, στην επιχείρηση, στο διευθυντή αλλά και στην ομάδα σας.

Στοχεύοντας υψηλότερα & επιτυγχάνοντας περισσότερα

Αξιολογώντας αποκλειστικά επαγγελματίες εξυπηρέτησης πελατών, οι σύμβουλοί μας έχουν αναπτύξει την τεχνογνωσία, τη πληροφοριακή βάση κατάλληλων υποψηφίων και τις απαραίτητες διασυνδέσεις, διασφαλίζοντας ότι προτείνουμε τον κατάλληλο υποψήφιο κάθε φορά. Έχοντας δεσμευτεί για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, τα ακόλουθα αποτελούν για εμάς συνήθη τακτική:

Σταθερότητα

Κάθε βήμα της αξιολόγησης είναι βασισμένο σε ένα τυποποιημένο σύνολο διαδικασιών, ώστε να διασφαλίσουμε ότι κάθε υποψήφιος είναι έτοιμος να εργαστεί στην εταιρία σας. Ο συνδυασμός των αξιολογήσεων μας ως προς τη τεχνογνωσία, τη συμπεριφορά, τη ψυχολογία αλλά και τις ικανότητες κάθε υποψηφίου, μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρουσιάζουμε με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά των διαθέσιμων υποψηφίων. Εστιάζουμε στον εντοπισμό των υποψηφίων που έχουν την ικανότητα να προσφέρουν τα πιο υψηλά επίπεδα υπηρεσίας στους πελάτες σας. Πιστεύουμε και στηρίζουμε τα ταλέντα που σας προτείνουμε.

Κάνοντας τη διαφορά

Στη Randstad, ο ρόλος μας είναι να κατανοούμε τις ανάγκες σας για ανθρώπινο δυναμικό και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σας, παρέχοντάς σας τους καλύτερους υπαλλήλους  εξυπηρέτησης που διαθέτει η αγορά. Παραδίδουμε μια πλήρη, άμεση και κατάλληλη λύση στελέχωσης, η οποία είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρισης σας. Οι ασυναγώνιστες γνώσεις μας για τη δυναμικά και γοργά κινούμενη αγορά, μας επιτρέπουν να ικανοποιούμε τις επιθυμίες σας σε κάθε επίπεδο, για προσωρινό ή μόνιμο προσωπικό, είτε είναι για ένα άτομο είτε για 100 άτομα.

Προσέλκυση ταλέντων

Εστιάζουμε στο να προσελκύουμε τους πιο ταλαντούχους υποψηφίους και να προσθέτουμε αξία στην καριέρα κάθε ανθρώπου. Με πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας, έχουμε χτίσει μια βάση δεδομένων με τους πιο κατάλληλους υποψήφιους που είναι έτοιμοι να καλύψουν τις ανάγκες σας. Τη διατηρούμε ενημερωμένη εφαρμόζοντας μια στρατηγική προσέλκυσης η οποία περιλαμβάνει on-line και έντυπη διαφήμιση, δικτύωση και μια σταθερή ροή προτεινόμενων υποψηφίων. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε τις πιο κατάλληλες λύσεις.

Αποτελεσματικές λύσεις

Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να απασχολούνται οι υπάλληλοι ορισμένου χρόνου της Randstad στο κέντρο εξυπηρέτησης της εταιρίας σας ώστε να ρυθμιστούν οι διακυμάνσεις του φόρτου κλήσεων και των απαιτήσεων των πελατών, ή για να αξιολογήσετε την καταλληλότητα των νεοπροσληφθέντων προτού τους προσφέρετε μόνιμη θέση εργασίας.

Εστίαση στη Συνεργασία

Εστιάζουμε στο να χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας, αφιερώνοντας χρόνο για να μάθουμε τους στόχους της επιχείρησής σας και τις λειτουργικές προτεραιότητές σας. Με τον τρόπο αυτό προτείνουμε μία λύση ανθρώπινου δυναμικού η οποία θα αποδίδει πάντα τους υποψήφιους με τις καλύτερες ικανότητες οι οποίοι θα είναι σε θέση να υποστηρίζουν τις δυνατότητες και την πρόοδο της επιχείρησής σας.