Στελέχη για θέσεις εργασίας στην εταιρία σας

Είστε εργοδότης και αναζητάτε στελέχη για την εταιρία σας; Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρόνο και χρήματα κάνοντας σωστές επιλογές.

  1. Να ξέρετε ακριβώς τι αναζητάτε από έναν υποψήφιο. Τι προσόντα απαιτεί η εκάστοτε θέση εργασίας; Άλλωστε, εάν δεν προσδιορίσετε ακριβώς τι αναζητάτε, πώς θα μπορέσετε να το ψάξετε κατάλληλα;
  2. Γράψτε μία περιγραφή της θέσης απασχόλησης που να δείχνει τον χαρακτήρα και την κουλτούρα της εταιρίας σας. Εάν θέλετε κάποιον ενεργητικό και δημιουργικό υποψήφιο, κάντε έτσι την αγγελία που να προσεγγίζει τέτοιου είδους άτομα.
  3. Μη μείνετε μόνο σε μία συνέντευξη. Αναζητήστε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για τους επικρατέστερους υποψήφιους, μέσω από την διαδικασία συστάσεων με τους πρώην εργοδότες, ψυχομετρικά τεστ ή τεστ δεξιοτήτων κτλ.
  4. Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες executive search μίας εταιρίας υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, όπως η Randstad. Έτσι, κερδίζετε πολύτιμο χρόνο και χρήματα μέσω του κατάλληλου ταιριάσματος θέσης απασχόλησης-υποψηφίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες executive search της Randstad θα βρείτε στο www.randstad.gr/εργοδότες/υπηρεσίες/professionals_εξειδικευμένη_στελέχωση/professionals_εξειδικευμένη_στελέχωση.htm.