Οι Σύμβουλοι Επιχειρήσεων είναι ειδικοί στον τομέα των επιχειρήσεων και σκοπός τους είναι να προσφέρουν βοήθεια σε κάθε είδους οργανισμό προκειμένου να εντοπίσει τα προβλήματα και τις αδυναμίες του, προσφέροντας λύσεις για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.

Οι Σύμβουλοι Επιχειρήσεων της Randstad στηρίζουν συστηματικά τους πελάτες τους ώστε να εξελίξουν και να αναπτύξουν τις εταιρίες τους, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο ανθρώπινο δυναμικό τους .

Μια από τις υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού που παρέχεται από την Randstad και το τμήμα HR Solutions, είναι τα προγράμματα Outplacement τα οποία διεξάγονται από εξειδικευμένους συμβούλους σε θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Τα προγράμματα Outplacement βασίζονται σε δομημένη μεθοδολογία, υψηλή ποιότητα, ισχυρό δίκτυο επαφών και εκτενή γνώση της αγοράς εργασίας.

Εάν ενδιαφέρεστε να αναπτυχθείτε βρίσκοντας τα καλύτερα στελέχη της αγοράς μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσά από τις υπηρεσίες hr που προσφέρουμε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Randstad Hellas ή στο 210-6770523.