Το περιβάλλον εργασίας επηρεάζει πολύ την ψυχική υγεία αλλά και την αποδοτικότητα των εργαζομένων. Και δεν εννοούμε μόνο τις εργασιακές σχέσεις, που φυσικά παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο, αλλά τον χώρο στον οποίο δουλεύουν.

Οι καθαροί και περιποιημένοι χώροι είναι το σημαντικότερο στοιχείο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα χρώματα παίζουν επίσης, σημαντικό ρόλο. Χώροι λευκοί ή γκρίζοι χωρίς προσωπικά στοιχεία, μειώνουν τη δημιουργικότητα των εργαζομένων. Αντίθετα, αποχρώσεις του μπλε και του μωβ αυξάνουν τη συγκέντρωση και τη δημιουργική σκέψη. Αντικείμενα διαφόρων χρωμάτων δημιουργούν μία αίσθηση αισιοδοξίας και δίνουν χαρούμενη χροιά στον χώρο.

Φυτά εσωτερικού χώρου που φροντίζουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι μπορούν να ομορφαίνουν το εργασιακό περιβάλλον και να ανανεώνουν το οξυγόνο.

Η εργονομία, επίσης, είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας ώστε οι εργαζόμενοι να κινούνται στον χώρο τους με ασφάλεια και άνεση.

Εφόσον δημιουργήστε το ιδανικό περιβάλλον εργασίας μπορείτε να βρείτε και τα καλύτερα στελέχη μέσο της Randstad. Στο www.randstad.gr έχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τους συμβούλους hr της Randstad οι οποίοι θα σας ενημερώσουν για τις υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού που προσφέρουμε