Οι σύμβουλοι ανθρώπινου δυναμικού αποτελούν ένα σημαντικό συνεργάτη για κάθε εταιρία που επιθυμεί να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή λύση στα θέματα προσωπικού.

Μια εταιρία συμβούλων παρέχει υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού, ανάλογα με την εξειδίκευση της και μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα με το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, έτσι ώστε να εξασφαλίσει ότι τα στελέχη που θα αξιολογηθούν θα μπορούν να ταιριάξουν με την κουλτούρα της εταιρίας, θα προσφέρουν αξία, αλλά θα είναι και έτοιμα να συμβάλουν άμεσα στους στόχους και τα αποτελέσματα.

Οι σύμβουλοι ανθρώπινου δυναμικού της Randstad στα γραφεία της εταιρίας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας εμπειρία και γνώση από την τοπική αγορά, αλλά και εργαλεία αξιολόγησης όπως το Prove It®, μπορούν να πετύχουν το σωστό ταίριασμα μεταξύ του κατάλληλου υποψήφιου για την θέση εργασίας και του εργοδότη.

Αν θέλετε να έχετε μια πλήρη εικόνα για τις υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού που μπορούμε να σας προσφέρουμε, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106770523 ή μέσω του http://www.randstad.gr