Ο Φαρμακευτικός κλάδος και γενικότερα ο κλάδος των Επιστημών Υγείας, έχουν επηρεαστεί σημαντικά την τελευταία περίοδο, καθώς έχουν παρουσιαστεί σημαντικά κίνητρα για επένδυση στο κομμάτι της παραγωγής. Αυτές οι αναπτυξιακές ευκαιρίες έχουν ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση στη ζήτηση επαγγελματιών στον κλάδο της υγείας, όταν όμως έρχεται η στιγμή εξεύρεσης του κατάλληλου ταλέντου, η σημερινή αγορά εργασίας δημιουργεί πολλούς πονοκεφάλους για τις φαρμακευτικές εταιρείες και τον κλάδο των Life Sciences γενικότερα.


Οι δυσκολίες εύρεσης προσωπικού εντείνονται ακόμη περισσότερο στο κομμάτι της παραγωγής, όπου τα προφίλ υποψηφίων είναι εξειδικευμένα και υποψήφιοι με υψηλό επιστημονικό background διεκδικούνται και από εταιρείες του εξωτερικού, μειώνοντας το διαθέσιμο pool υποψηφίων.  Από τον εντοπισμό και την πρόσβαση σε κάποιο ταλέντο, έως τη διαπραγμάτευση μαζί του και την προσέλκυση να ενταχθεί στην ομάδα σας, κάθε μία από τις διάφορες προκλήσεις απόκτησης τους απαιτούν χρόνο για να επιλυθούν.


Όταν είστε απασχολημένοι με την ανάπτυξη της εταιρείας σας, ο χρόνος δεν είναι κάτι που έχετε σε αφθονία. Κατά συνέπεια, η λύση για τις περισσότερες εταιρείες είναι η εξωτερική ανάθεση της διαδικασίας πρόσληψης. Η Randstad, έχοντας δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο τμήμα που ασχολείται αποκλειστικά με τα Life Sciences και τον κλάδο των επαγγγελμάτων υγείας, το οποίο απαρτίζεται από ανθρώπους με εμπειρία στον κλάδο, κατανοεί τις απαιτήσεις, καθώς και τις μοναδικές, αλλά και δύσκολες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιομηχανία.


Δείτε παρακάτω μερικά από τα πλεονεκτήματα επιλογής της Randstad, για την αναζήτηση του επόμενου ταλέντου σας.

ισχυρό δίκτυο

Η Randstad έχει σχέσεις με ένα μεγάλο δίκτυο επαγγελματιών του κλάδου, το οποίο μπορεί να σας δώσει πρόσβαση σε παθητικούς υποψηφίους με υψηλές επιδόσεις και τις συγκεκριμένες δεξιότητες και εμπειρία που χρειάζεστε.


Οι παθητικοί υποψήφιοι είναι επαγγελματίες που δεν αναζητούν ενεργά νέα δουλειά και πιθανότατα δεν θα ανταποκριθούν στη δημοσίευση μιας ανοιχτής θέσης σας. Είναι γεγονός όμως ότι συχνά πρόκειται για ταλαντούχα στελέχη τα οποία αξίζει η εταιρεία σας να προσεγγίσει. Σε αυτό το σημείο, η εξειδίκευση της Randstad μπορεί να σας φανεί πολύτιμη.


Η Randstad βρίσκεται τακτικά σε άμεση επαφή με παθητικούς υποψηφίους που θα ταιριάζουν στις ανάγκες σας και γνωρίζει πώς να προσεγγίσει τα ταλέντα που χρειάζεται η εταιρεία σας.

Πολλοί διευθυντές προσλήψεων εκπλήσσονται όταν μαθαίνουν ότι οι περισσότεροι από τους παθητικούς υποψηφίους στον κλάδο δεν γνωρίζουν την ύπαρξη μιας ανοιχτής θέσης της εταιρείας τους.

εξειδικευμένη εμπειρία στα επαγγέλματα υγείας

Παρότι στον κλάδο Life Science, υπάρχουν εταιρείες ιατροτεχνολογικών προϊόντων, φαρμακευτικές και εταιρείες biopharma, οι διαφορές μεταξύ αυτων των τύπων εταιρειών, είναι μεγάλες. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Randstad Life Science, καθώς βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με επαγγελματίες του κλάδου, τόσο από την μεριά της εταιρείας αλλά και από την μεριά του υποψήφιου, μαθαίνουν πρώτοι τις εξελίξεις της αγοράς.


Γνωρίζουν τη γλώσσα του κλάδου της επιστήμης της ζωής και κατανοούν τις ακριβείς διαδρομές σταδιοδρομίας σε κάθε λειτουργικό τομέα του κλάδου. Η τεχνογνωσία τους στον κλάδο τους δίνει τη δυνατότητα να σας παρουσιάσουν μια πιο ισχυρή ομάδα υποψηφίων για να καλύψουν τις ανάγκες σας άμεσα και αποτελεσματικά.

Αναζητάτε επαγγελματίες στον κλάδο των επιστημών υγείας; Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί το πλάνο δράσης που θα καλύψει τις ανάγκες της εταιρείας σας.